Case de vacanta de la 74.000 de euro Ón Portugalia

in Casa de vacanta

Locuintele de pe litoralul portughez au preturi asemanatoare cu cele din Grecia sau Turcia, insa multe dintre ele au incluse in oferta mobilierul si dotarile tehnice necesare atat unei ocupari ocazionale, pe perioada concediilor, cat si in cazul locuirii permanente.
 
In plus, aproape toate apartamentele si casele aflate la vanzare au locuri de parcare incluse in pretul de strigare.

 

 

Case la malul marii in Portugalia Un studio cu suprafata de 55 de metri patrati, localizat in orasul Albufeira, costa 74.000 de euro. Proprietatea are, potrivit anuntului de vanzare, acces la piscina comuna a complexului de locuinte si se afla la cateva sute de metri distanta de plaja.
 
Pentru cei care doresc sa achizitioneze o locuinta noua exista oferte precum un apartament cu suprafata de 114 metri patrati, localizata in Algarve, care are un pret de strigare de 113.000 de euro. Proprietatea beneficiaza si de un loc de parcare inclus in pret si se afla in vecinatatea rezervatiei naturale Ria Formosa. De asemenea, locuinta are o bucatarie complet mobilata si utilata, dormitorul este dotat cu jacuzzi si, asemeni ofertei anterioare, are acces la piscina comuna a ansamblului rezindential. Tot in Algarve, pentru un apartament cu trei camere, aflat in proximitatea unui castel medieval si a plajei, veti plati 110.000 de euro. Potrivit anuntului de vanzare, proprietatea se afla intr-o cladire construita in anul 1940 si necesita mici lucrari de renovare.
 
Casa si teren, de la 260.000 de euro
 
Casele pe pamant din statiunile Portugaliei au preturi comparative cu cele aflate pe litoralul nostru, insa diferenta consta in loturile generoase de teren aferente fiecarei proprietati portugheze.

Citeste articolul integral

Autor: Valentin Roman

Sursa: Adevarul

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

https://activehouse.ro

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!