Buchete de flori proaspete si plante in ghiveci care rezista mult si bine!

in Ghid Practic Gradina

Cati dintre cei care iubesc florile nu au fost profund dezamagiti de faptul ca nu au apucat sa se bucure indeajuns de mirosul si aspectul florilor achizitionate sau adunate din gradina, intr-un frumos buchet!
 
De multe ori se intampla chiar la cateva ore distanta de momentul in care am cautat cu migala sa realizam un decor floral deosebit, sa constatam ca o parte dintre florile sau frunzele acestuia au inceput deja sa se ofileasca.

 

 

Buchete de flori proaspete si plante in ghiveci care rezista mult si bine Poate ca experienta v-a aratat deja care sunt florile care rezista intr-adevar in glastra si ati invatat sa va bazati pe acestea pentru un decor de durata, insa poate aveti "pofta" de alte specii, cu un aspect mai spectaculos poate sau cu un miros deosebit, dar care au marele dezavantaj de a nu rezista mai deloc. Un exemplu la indemana in acest sens, in ton cu perioada asta a anului, sunt lacramioarele. Atat de frumoase, dar care se trec atat de repede, oricat am incerca noi sa le prelungim viata, schimbandu-le des apa sau taindu-le din codite!

 

In directia cealalta, a rezistentei pe termen mai lung, timp in care puteti sa profitati de mirosul puternic si de frumusetea lor, putem sa va recomandam garofitele pe care le gasiti la toate colturile, la preturi bune. Asta daca nu cumva sunteti norocosul posesor al unei gradini, din care "sa va faceti plinul"!

 

SPRAYUL MINUNE
O informatie de interes pentru cei care iubesc plantele in general, care ar rezolva "marele neajuns" mai sus descris a fost prezentata saptamana trecuta de ...

Citeste articolul integral

Autor: Otilia Vintila-Bolchis

Sursa: Jurnalul national

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Produse design interior

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!