Casa de vacanta in Corfu, 30.000 de euro

in Casa de vacanta

A sosit momentul potrivit pentru achizitii in Mallorca, Cipru, Sicilia si Corfu. Preturile proprietatilor din majoritatea insulelor populare printre turisti au scazut semnificativ fata de valorile inregistrate in perioada 2007-2008.
 
Ofertele prezentate pe siteurile de specialitate au devenit tot mai accesibile cumparatorilor straini care doresc fie sa se mute definitiv intr-o insula cu o clima blanda tot timpul anului, fie sa achizitioneze o proprietate pentru petrecerea vacantelor sau in vederea inchirierii ei.

 

 

Spre exemplu, un apartament cu doua camere in statiunea Paphos, din Cipru, cu acces la piscina comuna si loc de parcare, are un pret de pornire de 55.000 de euro, fata de aproximativ 70.000 de euro, valoare inregistrata pentru o astfel de proprietate in 2007.

 

Preturi chiar mai mici gasim in insula Corfu, unde acestea pornesc de la 30.000 de euro pentru un teren de aproximativ 450 de metri patrati si o casuta cu etaj si 40 de metri patrati pe nivel, cu 15% mai putin decat la inceputul lui 2009 ...

Citeste articolul integral

Autor: Valentin Roman

Sursa: Adevarul

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!