Casa de vacanta australiana ca sursa de inspiratie

in Casa de vacanta

Ca o reactie la nevoia de evadare din peisajul urban gri, casele de vacanta vor fi concepute ca oaze de liniste si relaxare. Grija pentru amenajarea lor a dus in unele cazuri la transformarea unor astfel de proiecte in adevarate opere de arta si arhitectura contemporana.
 
Proiectul prezentat astazi a fost ales strict ca sursa de inspiratie, ca o dovada pura a faptului ca se pot obtine locuinte inedite la orice categorie de buget si pe orice suprafata construita disponibila.

 

 

In cazul de fata este vorba despre transformarea unei laturi dintr-o casa veche intr-un apartament de design, menit sa celebreze cadrul natural in care este amplasat, intr-o padure australiana situata pe malul marii.

 

Transformarea consta in extinderea aripii care continea initial zona de noapte, pentru a deservi cerinta beneficiarilor de a avea mai mult spatiu pentru relaxare. Intresanta este aici propunerea de personalizare prin contraste puternice intre arhitectura traditionala si volumetria moderna minimalista nou construita.

 

Ambele parti au insa un numitor comun: folosirea materialelor naturale ...

Citeste articolul integral

Autor: Georgiana Teodorescu

Sursa: Jurnalul National

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

https://activehouse.ro

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!