Se vand din nou case la munte!

in Casa de vacanta

Valea Prahovei gazduieste cele mai multe complexuri destinate locuintelor de vacanta. In zonele montane, cererile au inceput sa curga inca de la inceputul anului pe acest segment de imobile. In schimb, litoralul este in completa stagnare.
 
Principalii clienti pentru apartamentele de vacanta de la munte sunt in proportie de 90% bucuresteni.

 

 

Unul dintre principalele motive pentru acest lucru este reprezentat de preturile considerate accesibile. Spre exemplu, in unul dintre cele mai mari complexuri rezidentiale de vacanta finalizate de la munte, Colina Florilor, situat in Sinaia costurile pornesc in prezent de la 65.000 de euro, pret cu TVA inclus pentru un apartament cu doua camere.

 

Dezvoltatorii, surprinsi de cerere
„Suntem si noi surprinsi de cererea de la acest inceput de an. In cazul locuintelor din acest ansamblu preturile incepeau in perioada de boom de la peste 100.000 de euro pentru un imobil cu doua camere, asadar prima atractie in acest caz este pretul vizibil redus", declara Ciprian Core, director de vanzari al firmei de consultanta imobiliara Mervani.

 

Potrivit acestuia, vanzarile din cadrul acestor complexuri vor creste semnificativ in urmatoarele luni, acestea fiind deja pe un trend crescator. Preturile vor ramane insa pe loc. „Reducerile au fost deja facute, preturile au ajuns la minimum, deci indiferent ce ar fi in piata acestea nu vor mai scadea. Ne asteptam la vanzari mai ridicate in acest an, fata de 2009", spune Aurelia Turea, broker imobiliar ...

Citeste articolul integral

Autor: Simona Macovei

Sursa: Adevarul

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Promotii mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!