Proprietati chilipir in Bran

in Casa de vacanta

Cunoscuta statiune brasoveana se confrunta cu o lipsa acuta de clienti pentru proprietatile imobiliare. In localitatea montana, preturile pensiunilor aflate in stadiul „la rosu” pornesc de la 90.000 de euro. Si asta pentru ca oferta pe acest segment este una extrem de bogata.
 
Localitatea s-a dezvoltat alert in ultimii ani. Dovada stau zecile de vile, pensiuni si hoteluri aflate in constructie, multe dintre ele fiind deja in faza „la rosu".

 

 

Ritmul constructiei de facilitati de cazare si agrement a incetinit in 2009, comparativ cu anul precedent, pe fondul crizei economice. Efectul nu a intarziat sa apara, astfel ca un numar insemnat de proprietari din zona reclama lipsa fondurilor pentru finalizarea proiectelor si decid sa le scoata la vanzare in speranta unei recuperari macar partiale a investitiei de pana acum.

 

David Mihalache, consultant al agentiei imobiliare Monte din Rasnov, spune, ca, in prezent, are zeci de proprietati scoase la vanzare. Detinatorii acestora, multi dintre ei cu credite bancare contractate, sunt dispusi sa negocieze destul de mult pretul afisat.

 

Lipsa de strategie in proiecte
„Problema principala este reprezentata de faptul ca multi au construit fara vreo strategie viabila, in sensul ca au achizitionat anii trecuti parcele intinse de teren pe care au inceput sa dezvolte constructii mult prea mari, cu zeci sau chiar sute de camere, bazandu-se doar pe ...

Citeste articolul integral

Autor: Valentin Roman

Sursa: Adevarul

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!