Cele mai scumpe cinci case de vacanta

in Casa de vacanta

In cazul unei locuinte de vacanta situata intr-o localitate turistica din regiunea Valea Prahovei, preturile pot ajunge pana la o valoare de patru milioane de euro. Chiar si in conditiile in care proprietatile de lux pot fi achizitionate la jumatate de pret fata de anul trecut, cele mai scumpe cinci vile de vacanta costa peste un milion de euro.

 

 

Locul I
3.800.000 de euro. Acesta este pretul unei vile cu 16 camere situate in Poiana Tapului, Busteni, pentru care proprietarul cauta un cumparator.

 

„Aceasta casa poate fi cumparata si in rate, care ajung la 30.590 de euro lunar, cu un avans de 950.000 de euro, conform reprezentantilor agentiei imobiliare Mervani, in oferta careia se afla aceasta proprietate.

 

Vila are o suprafata utila de 851 de metri patrati si un teren de 1.000 de metri patrati.

 

Vila, cu demisol, parter, etaj, mansarda si pod, are, pe langa cele zece dormitoare si livinguri sau spatii de depozitare, patru saune, patru jacuzzi si doua crame.

 

Locul II
2.500.000 de euro este suma ceruta de proprietar pentru „Vila Lupilor" din Sinaia, o cladire cu sapte apartamente de lux, cu cate trei camere si o suprafata de 110 metri patrati fiecare.

 

Exceptie face apartamentul de la mansarda, care are patru camere si o suprafata de 250 de metri patrati. „Vila Lupilor" are o ...

Citeste articolul integral

Autor: Adina Stroiu, Simona Macovei

Sursa: Adevarul

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!