Solutii pentru amenajarea unui birou util si vesel

in Decoratiuni

Un birou cu „tot ce trebuie” este esential pentru orice angajat de la care se asteapta performanta si o organizare riguroasa in permanenta. Monotonia biroului poate disparea daca alegeti accesorii viu colorate. La moda sunt si cele ergonomice.
 
Suporturile de pixuri si creioane, cele pentru banda adeziva sau pentru agrafe de birou, cutiile compartimentate pentru documente sau ceasurile de birou te ajuta sa-ti organizezi munca, dar si sa schimbi aspectul locului in care petreci cea mai mare parte a zilei.

 

 

Birou in camera de zi Utile si inedite
 
Reprezentantii firmelor de papetarie si instrumente de birou spun ca exista doua tendinte ce contureaza comportamentul de cumparare pe acest segment.
 
“Prima o constituie achizitionarea de produse absolut necesare organizarii activitatii de birou, adica produse precum hartie de copiator, consumabile pentru imprimare, bibliorafturi, dosare sau mici accesorii de birou: agrafe, capse, adezivi.
 
Peste 70% din cifra totala de vanzari este realizata prin comercializarea acestui tip de produse”, spune Eliza Nitescu, director marketing Be Proffice din cadrul RTC Grup.
 
A doua tendinta este achizitionarea produselor ale caror design sau caracteristici speciale le confera unicitate si atractivitate crescuta.

Autor: Mihaela Dinca

Sursa: Adevarul

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!