Apartamentul de vacanta, optiunea clasei medii

in Casa de vacanta

Preturile mai reduse ii determina pe cumparatori sa se indrepte spre achizitionarea unui apartament, in detrimentul unei case de vacanta la curte.
 
Cand vine vorba de achizitionarea unei a doua locuinte, cei mai multi dintre romani viseaza la o casa cocheta, cu o curte ingrijita, situata intr-un peisaj mirific.

 

 

Apartamentul de vacanta, optiunea clasei medii In destinatiile turistice consacrate insa, preturile ridicate fac acest vis dificil de implinit. "Oamenii ar prefera o casa, dar, in ultima instanta, cumpara ceea ce isi permit", recunoaste Roxana Savaliuc, expert evaluator in cadrul agentiei MediaCity.
"Vilele de vacanta sau casele la curte aflate in statiuni turistice sunt preferatele romanilor, dar, din cauza costurilor lunare mari la intretinere, romanii s-au reorientat spre apartamente de vacanta in complexuri rezidentiale noi, finalizate sau in curs de executie", subliniaza si Titel Folea, director de marketing in cadrul Euroest.

2008, schimbare de directie pe second home
De altfel, spune reprezentantul companiei, topul optiunilor pentru proprietatile de vacanta s-a modificat substantial incepand cu anul 2008. Principalul element declansator al acestei schimbari majore de atitudine consta in consolidarea conceptului de apartament de vacanta de ...

Autor: Adriana Dragusin

Sursa: Adevarul

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!