Casele gandite ecologic sunt noua tentatie a luxului modern

in Legislatie

LOCUINTE SANATOASE, PRIETENOASE MEDIULUI SI, TOTODATA, FRUMOASE
 
Atunci cand cineva vorbeste despre case ecologice va ganditi automat la bordeie din pamant sau la case din paianta cu acoperis din stuf. Dar poate nu v-ati ganditi niciodata ca o casa ecologica poate fi una moderna, cu o arhitectura in stil Bauhaus si dotata cu cele mai performante aparate si dispozitive.

 

 

Casele gandite ecologic sunt noua tentatie a luxului modern Poate nu v-ati fi putut imagina o casa ecologica din lemn, cu acoperis in terasa, cu ferestre enorme si spatii spectaculoase la interior. Nu numai ca astfel de case exista, cum firma Baufritz, care le ridica, o dovedeste tot mai vizibil in intreaga Europa, ci mai mult, ele au devenit noua tentatie a luxului modern.

NOUA FATA A ECOLOGIEI
Daca la noi grija pentru mediu inseamna campanii si actiuni pentru strangerea gunoaielor care ne-au invadat (din proprie nesimtire nationala) raurile, padurile si muntii, ca de orase nu mai amintim, ori mediatizate plantari de puieti pe coame de dealuri si munti dezgoliti cu inconstienta, in Occident grija fata de mediu e deja un trend ajuns la nivel de lux.
De la mancare, haine, la case ecologice, luxul pare a le fi inglobat pe toate, pentru ca in ziua de azi ceva scump nu este doar ceva frumos, impecabil realizat si in serie mica, ci mai ales ceva ce nu polueaza si nu dauneaza sanatatii consumatorului. Dai bani mai multi nu numai pentru ca vrei un lucru modern, dar care se bazeaza pe valori traditionale sanatoase, ci si ca sa arati ca-ti pasa de planeta, de cei din jurul tau si, evident, de sanatatea ta. Iar occidentalii, chivernisiti din fire, ca au experienta de piata libera, au ajuns sa aprecieze un lucru costisitor, dar de calitate.
Mai bine ceva mai scump, dar care sa dureze, sa ofere confort, valoare estetica si practic in acelasi timp. Mai bine ceva ecologic, care arata trasnet si dupa 20 de ani. Iata cum ecologia a devenit trend si ...

Autor: Adela Parvu

Sursa: Jurnalul National

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!