Amenajari interioare ce mentin sanatatea

in Diverse

Dincolo de confort si eleganta, un trai sanatos este cel mai important. Intr-o epoca in care accentul in amenajari este pus in mod special pe design, putini sunt cei care stiu ca exista solutii profesionale pentru mentinerea unui mediu interior intru totul favorabil sanatatii.
 
Poluarea din incinte este una din cele mai comune probleme abordate de alergologi si chinuitoare pentru pacientii lor.

 

 

Amenajari interioare ce mentin sanatatea Desi este disponibila o ampla varietate de produse pentru indepartarea acestor poluanti, incluzand praful din casa, exista date relativ insuficiente despre efectivitatea unor asemenea instrumente.

CAUZE DEMONSTRATE
Rinitele sunt printre cele mai comune si chinuitoare indispozitii. Alergia la praful din casa este foarte comun si sunt recomandate multe produse pentru reducerea nivelului de praf si pentru reducerea simptomelor.
Exista acum o industrie de marime considerabila pentru a furniza si a intretine purificatoare de aer, aspiratoare, echipamente de indepartare a prafului si materiale de asternut.
Capusele (Dermatophagoides farinae) si alte proteine straine, asa cum sunt parti din insecte sau resturi, reprezinta o cauza majora a bolii respiratorii si reprezinta agentul declansator, al ceea ce se numeste in mod curent alergia la praful din casa.
Capusele din praful din casa au o temperatura strict definita si cerinte relative de umiditate pentru a supravietui si a se inmulti.
In orice caz, chiar si cu un sistem de aer conditionat, care creeaza conditii de mediu adverse supravietuirii capuselor, poate fi dificil sau scump. Unitatile centrale de aer conditionat/incalzire pot fi echipate cu filtre pentru indepartarea alergenilor, fiecare metoda avand avantajele si dezavantajele sale. Filtrele pot fi inlocuite, se poate sa nu necesite accesorii, dar cresc rezistenta de curgere a aerului cand filtrele devin “incarcate”. Filtrele electrostatice sunt de ajutor la indepartarea alergenilor, dar sunt scumpe si genereaza ozon, o tema studiata recent.

METODE CUNOSCUTE
In conditiile in care corpul poate furniza caldura, umiditate (via unei pierderi insesizabile de apa) si ...

Autor: Georgiana Teodorescu

Sursa: Jurnalul National

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!