Ultraperformanta in pesiagistica: 30 de metri patrati taiati intr-un minut jumate de motocoasa FS 511 de la STIHL

in Recomandari

Un utilaj de mare putere dedicat peisagistilor si silvicultorilor a fost lansat recent si pe piata din Romania. Inginerii germani au proiectat motocoasa de mare putere FS 511 pentru a face fata celor mai complicate lucrari de intretinere a spatiilor verzi si chiar a padurilor. Prin montarea capului taietor WoodCut, motocoasa FS 511 intra fara probleme in zonele cu arboril si arbusti care trebuie indepartati sau toaletati.

Motocoasa STIHL FS 511

Utilajul are unul dintre cele mai mari diametre de taiere din gama sa, atigand pana la 560 mm. Aceasta caracteristica impreuna cu puterea de taiere de aproximativ 3.3 CP face ca utilajul sa poata tunde o suprafata de aproape 30 de metri patrati intr-un minut jumate. Mai exact, in fisa standard a produsului este prevazuta specificatia de 19.2 mp/minut.

Noile materiale folosite in fabricarea motocoasei precum si modalitatea de proiectare a intregului sistem fac sa scada considerabil nivelul de vibratii cand se afla in forta, la lucru. La turatii reduse, STIHL confirma o reducere a vibratiilor cu 30%.

Una dintre caracteristicile tehnice cele mai importante ale motocoasei FS 511 este faptul ca este dotata cu sistemul M-Tronic. Tehnologia M-Tronic are in vedere o optimizare a functionarii motorului, prin control electronic. Prezenta initial pe motoferastraiele STIHL, inginerii au implementat-o si pe motoarele de anduranta ale motocoaselor dedicate profesionistilor. Practic, M-Tronic face un management total al timpilor de aprindere, consumului de combustibil, amestecului de aer si conditiile atmosferice. Astfel, nu mai este necesara ajustarea manuala a setarilor carburatorului. M-Tronic monitorizeaza in permanenta sarcina care exista pe utilaj, calculand viteza motorului si optimizand nivelul de combustibil necesar. Mai mult decat atat, M-Tronic retine parametrii de functionare, iar la o repornire a motorului sunt folosite aceleasi setari, fapt ce reduce considerabil consumul de combustibil.

Despre compania STIHL

Cifrele oficiale comunicate de companie arata o crestere a business-ului mondial de 16.5%, in 2020, atingand 4.58 miliarde de euro. Produsele STIHL pot fi achizitionate doar din reteaua de magazine autorizate, care la nivel mondial sunt administrate de nu mai putin de 53.000 de dealeri. STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. Compania mama a fost infiintata in 1926 de Andreas Stihl.

Sursa: STIHL

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!