6 lucruri de retinut atunci cand cumparati canapele living si vreti sa luati decizia corecta

in Recomandari

Livingul are o importanta aparte, fiind unul dintre locurile principale de odihna si relaxare dupa o zi de lucru. Datorita unor canapele living bine alese ne putem bucura de familie, prieteni, un film sau lectura unei carti in cel mai confortabil mod posibil.

Canapele living Elvila

Daca doriti sa schimbati canapeaua veche, dar va e teama ca nu stiti cum sa alegeti una potrivita, am pregatit cateva sfaturi pentru a face mult mai usoara aceasta decizie pentru dumneavoastra.

Cum alegeti canapele living potrivite?

1. Masuratori

Un lucru important, deci care nu trebuie lasat neanalizat, este dimensiunea incaperii. Este esential ca, inainte de a cauta noua canapea, sa tineti cont de spatiul in care o veti aseza si sa cunoasteti masuratorile exacte. Acest lucru va va ajuta sa alegeti dimensiunile canapelei, astfel incat atunci cand o puneti in camera de zi aceasta sa fie perfecta.

2. Numar de locuri

Canapelele se pot folosi pentru uz familial, pentru odihna, relaxare si asa mai departe. Stilul de viata si preferintele sunt lucruri important de luat in considerare pentru a alege capaneaua perfecta pentru camera de zi. Puteti alege canapele cu doua locuri, canapele cu trei locuri sau canapele cu patru locuri, totul in functie de nivelul de utilitate de care avem nevoie.

3. Extensibila

Dupa cum am mentionat in punctele anterioare, va trebui sa tineti cont de pozitia canapelei din camera dumneavoastra de zi, dimensiunile si spatiul disponibil si nivelul de utilizare. Canapelele extensibile au avantajul ca desi in forma lor de baza ocupa putin spatiu, lucru excelent pentru camerele mici, acestea pot fi extinse pentru a asigura un loc suplimentar pentru a dormi, lucru avantajos pentru cuplurile din imobile mici sau pentru atunci cand aveti musafiri.

Canapele living Elvila

4. Diferite stiluri si modele

Puteti gasi o serie de stiluri diferite si modele de canapele pentru camera dumneavoastra de zi si va trebui sa luati in considerare stilul casei pentru alegerea canapelei potrivite. Fie ca va cautati canapele living din material textil sau piele, din culori neutre sau culori deschise, aveti la dispozitie o gama larga de produse din care sa gasiti canapeaua ideala!

5. Posibilitati nesfarsite

Daca aveti o camera mare, aveti multe posibilitati. Puteti alege sa plasati o canapea de colt, puteti folosi o canapea simpla, lunga, sau sa plasati 3 piese pentru a forma o canapea in forma de U. Din nou, alegerea o veti face in functie de forma si dimensiunile incaperii, insa si de preferintele persoanale in materie de confort, stil de viata si aspect.

6. Confort

O canapea confortabila este cheia pentru o odihna corecta si o relaxare buna dupa o zi de lucru. Este un loc de intalnire cu prietenii si familia, asa ca atunci cand o alegeti, va trebui sa tineti cont de faptul ca va va fi alaturi timp de multi ani. Canapeaua trebuie sa fie confortabila atat la sezut, cat si la spate, iar materialul sau tapiteria ei sa nu deranjeze.

Canapele Elvila

Daca magazinele online ofera si alte tipuri de servicii, cum ar fi transportul canapelei in casa, asamblarea ei, dar pune la dispozitie si oferte speciale, atunci ati ajuns la locul potrivit. Magazinul Elvila ofera toate aceste lucruri, asta pe langa oferta foarte variata de canapele living si nu numai. Pe langa canapele, Elvila va sta la dispozitie pentru mobilarea totala a casei, cu piese de mobilier moderne, durabile si la preturi foarte avantajoase.

Mobila Elvila poate fi comandata atat de pe Elvila.ro, cat si de la punctele de vanzare din tara!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!