Criterii de baza pentru alegerea unor coltare extensibile potrivite pentru spatiul tau

in Recomandari

Atunci cand doresti o piesa de mobilier versatila care sa indeplineasca scopuri multiple in casa ta, oferind totodata impresia unui spatiu suplimentar, cea mai buna alegere este un coltar extensibil. Impactul estetic al unei astfel de piese de mobilier este semnificativ de aceea este privit ca o piesa centrala in orice living sau dormitor.

Coltar extensibil

In prezent exista o multitudine de modele de coltare extensibile care te pot ajuta in crearea unui design unic pentru locuinta ta. In conditiile in care esti tipul de persoana hotarat care stie exact cum doreste sa isi mobileze casa, ai posibilitatea sa iti achizitionezi un model de coltar la comanda care sa iti reflecte perfect personalitatea.

Criterii de respectat in alegerea unui coltar

Pentru a fi sigur ca modelul de coltar iti va fi pe plac multi ani de la achizitie, incearca sa analizezi cateva criterii importante precum:

- Dimensiunea si forma coltarului: pentru ca noul coltar sa se incadreze foarte bine in camera in care urmeaza a fi asezat, vizualizeaza locul potrivit pentru acesta si apoi masoara-l. Tine cont si de faptul ca vei dori cateodata sau chiar in fiecare seara sa il extinzi, deci trebuie te asiguri ca este suficient loc in camera pentru transformarea lui intr-un pat. Este recomandat sa nu alegi niciodata coltarul de pe site-uri de mobila pentru ca este posibil sa nu ti se potriveasca inaltimea acestuia.

- Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru transportarea coltarului in apartament deoarece el se poate demonta in doua sau trei bucati ceea ce iti va usura caratul si accesul in casa. In ceea ce priveste formele, cele mai populare coltare sunt disponibile in forma de L si U, insa exista si forme atipice precum formele semi circulare sau forma de triunghi. Coltarele pot fi fixe sau cu spatare detasabile sau sezut mobil pe roti.

- Materialul din care este confectionata tapiteria: este foarte important sa analizezi care este stilul tau de viata, dar si frecventa utilizarii unui coltar inainte de a alege tapiteria. Daca in casa ta sunt copii mici sau animale de companie, sau chiar ambele, atunci coltarul are nevoie de mai multa protectie. Alege materiale care se curata usor si care rezista la zgarieturi. Pielea sintetica sau naturala nu este o optiune in acest caz. Lana, bumbacul sau microfibra sunt mai potrivite.

- Materialul utilizat pentru confectionarea saltelei: variantele naturale de materiale pentru saltea sunt pasla si penele, insa exista si variante sintetice foarte rezistente si mai igienice precum buretele sau spuma poliuretanica.

- Culoarea: culoarea este deja o preferinta personala pe care nu ar trebui sa o influenteze decat poate culoarea peretilor din camera.

Coltar living

Decopera oferta unui producator romanesc cu experienta

Pentru inspiratie poti accesa site-ul elvila.ro care iti ofera o gama larga de coltare extensibile, si daca te-ai convins, atunci mergi in oricare din cele 31 de magazine care comercializeaza mobila Elvila si incerca-l inainte de a-l cumpara.

Elvila este recunoscuta ca una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii de mobila in Romania.

In cele trei fabrici din Romania, firma Elvila proiecteaza aici si produce sute de modele de sufragerii, dormitoare, bucatarii, camere pentru tineret si copii, mobila tapitata, dar si mobila pentru spatii comerciale si unitati de cazare. Clientii au posibilitatea de solicita executarea de mobilier la comanda in functie de orice nevoie sau pretentie ar avea.

Date de contact:

  • Telefon: 0372 131 820
  • E-mail: contact@elvila.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!