Constructii, design si software: prima editie a targului EXPO CoDeSo are loc la Cluj-Napoca

in Targuri si expozitii

La nivel national, anul 2018 s-a incheiat cu o mica crestere in domeniul constructiilor. In luna noiembrie 2018, volumul lucrarilor de constructii a crescut fata de luna precedenta, ca serie bruta cu 3,3%.

Expo CODESO Cluj-Napoca

Judetul Cluj se afla in topul judetelor (pe locul 2) cu 5.844 de locuinte construite in 2017 conform datelor oferite de catre Institutul National de Statistica (INS).

Deja recunoscut pentru ritmul alert in care domeniul constructiilor isi dezvolta proiectele de o amploare din ce in ce mai mare, Clujul are acum ocazia de a defini evolutia nisei in zona Transilvaniei.

EXPO CODESO: Constructii, Design, Software - Know-how si spatiu neconventional de networking

In perioada 22-23 februarie 2019, la Cluj-Napoca, are loc EXPO CODESO: Constructii, Design, Software.

Peste 500 de arhitecti, constructori si designeri de interior sunt asteptati intr-un cadru propice dezvoltarii parteneriatelor de tip B2B, atat de necesar pentru o mai buna cunoastere a industriei si a-si dezvolta propriile afaceri. Inginerii, proiectantii si proprietarii de firme IT vor fi si ei prezenti in cadrul targului.

EXPO CoDeSo reuneste si componenta B2C, asadar persoanele fizice interesate de cele mai noi tendinte din domeniul mobilierului, al decoratiunilor de interior sau al accesoriilor din industria lemnului, arhitectura sau lifestyle vor regasi sectiuni interesante pentru proiectele personale. Mai mult decat atat, participantii au ocazia de a vedea demonstratii live in cadrul carora reprezentantii companiilor participante vor exemplifica modul de functionare al echipamentelor comercializate, inclusiv tehnologii de top, echipamente, utilaje si materiale de constructii de cea mai inalta calitate.

Intre 22-23 februarie 2019, conceptul ArchiTECHture devine EXPO CoDeSo. Eveniment aflat la prima editie, targul reuneste intr-un singur loc constructorii, arhitectii, urbanistii, beneficiarii, dezvoltatorii de software, designerii si profesionistii din ramurile conexe. Evenimentul are loc la Grand Hotel Napoca din Cluj.

Structura evenimentului cuprinde atat o zona expozitionala ampla, cu furnizori de materiale si servicii, cat si o zona de tip conferinta, pregatita pentru discutii cu speakeri de renume.

EXPO CoDeSo are la baza unul dintre evenimentele consacrate din industrie, care numara deja cinci editii si o comunitate numeroasa de profesionisti: ArchiTECHture Conference&Expo. In 2019, organizatorii propun o abordare actualizata si adaptata nevoilor pietei - astfel, acestia aduc in atentia participantilor componenta software, cu exemple de soft-uri si aplicatii indispensabile modelarii 3D.

Inregistrarile au loc pe site-ul oficial al evenimentului: http://architectureconf.ro/

Bianca Potor - Project Manager

E-mail: bianca.potor@liberoevents.ro

Tel: 0773392397

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!