STIHL aduce pe piata o noua unealta destinata domeniului forestier

in Recomandari

Un nou motoferastrau de talie grea a fost lansat de curand in Romania. MS 462 C-M este un utilaj profesional destinat domeniului forestier, care inmagazineaza 90 de ani de inovatie ai producatorului german STIHL.

Motoferastrau STIHL

Inginerii germani au creat MS 462 C-M, cel mai usor motoferastrau superperformant din clasa de capacitate cilindrica de 70 cmc, cu o livrare de 6CP, la o greutate a ansamblului de 6kg. Motoutilajul are in dotarea standard functia M-Tronic, care este practic un micro computer "de bord" , ce ii asigura utilajului o pornire imediata la rece. Dupa pornire MS 462 C-M poate accelera instant la maxim, iar cantitatea de combustibiul este dozata precis de sistemul electronic, alimentarea in timpul functionarii realizandu-se in functie de necesar.

O alta caracteristica inteligenta a sistemului M-Tronic este faptul ca procesul de calibrare al motorului nu se mai realizeaza manual, ci tot electronic, indiferent de mediul in care se lucreaza. Spre exemplu, in zona montanta utilajul are nevoie de aproximativ 72 de secunde pentru a se calibra, fiind gata de functionare in parametrii ideali.

Inima unui MS 462 C-M este un motor de 72,2 cmc, de generatie noua, de tip 2-MIX, care are un consum cu 20% mai redus decat unul clasic, iar emisiile de noxe cu pana la 70% mai mici. Blocul motor primeste o sina de 50 cm, putand fi adaptata si o sina ultra usoara, cu o greutate mai mica de 30% fata de o sina standard. Aici tehnologia de ultima generatie isi spune din nou cuvantul pentru ca inginerii producatorului german au reusit sa dezvolte o sina dintr-un otel extrem de rezistent la uzura, sudarea anumitor parti realizandu-se cu echipamente laser.

Pe langa MS 462 C-M, STIHL a mai dezvoltat inca opt modele de motoferastraie de mare putere, destinate profesionistilor din sectorul forestier. Toate acestea se regasesc pe rafturile celor 300 de magazine ale distribuitorilor STIHL.

Despre compania STIHL

Cele mai recente date aratau o crestere a business-ului mondial STIHL de aproape 12%, atingand 2,7 miliarde de euro, la sfarsitul lunii august a anului trecut. Compania germana intentioneaza sa investeasca 1 miliard de euro in dezvoltare pana in 2019. STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. Compania mama a fost infiintata in 1926 de Andreas Stihl.

Sursa: STIHL

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Tigla ceramica

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!