De ce sa achizitionezi un dozator sapun lichid si cum alegi cea mai buna varianta pentru nevoile tale

in Recomandari

Atunci cand vine vorba de amenajarea corespunzatoare a baii sau a bucatariei, trebuie sa vem intotdeauna mare grija la accesoriile pe care le alegem, pentru a intregi decorul si pentru a pastra designul initial.

dozator sapun

Un dozator sapun lichid nu doar ca va arata bine intr-o astfel de incapere, oferind un plus de modernism, dar va si fi extrem de practic, fie ca vorbim despre propria locuinta sau de un spatiu public.

De ce este util un dozator sapun lichid?

Un dozator pentru sapun lichid este mult mai igienic decat sapunul lichid clasic, achizitionat din magazine, si mai ales fata de sapunul solid, cel care nu ar trebui sa fie folosit de mai multe persoane.

Desi sapunul ar trebui sa ajute la curatarea perfecta a mainilor noastre, in cazul in care acesta intra in contact cu foarte multe persoane, va deveni un adevarat inamic, din cauza nenumaratelor bacterii ce vor ajunge, inevitabil, pe piele. Chiar daca multi dintre noi ne-am obisnuit sa mai folosim si geluri antibacteriene dupa ce ne spalam pe maini in locurile publice, pentru un plus de siguranta, nici asta nu este tocmai indicat pentru sanatatea noastra.

Sapunul este vital pentru noi si de aceea ar trebui sa gasim cea mai buna solutie pentru a-l folosi asa cum trebuie, pentru a ne fi, cu adevarat, benefic.

Un dozator pentru sapun lichid ne va ajuta in procesul de igienizare si ne va permite sa nu mai luam contact direct cu sapunul folosit de mai multe perosane. Chiar si acasa, acolo unde locuiesc doua, trei sau patru persoane, un astfel de dozator va fi util, deoarece bacteriile pot fi transmise si doar intre doua persoane. Bineinteles ca trebuie o atentie mult mai mare atunci cand intram in contact cu obiectele atinse de sute sau chiar mii de oameni, fie ca vorbim de sapun sau de uscatorul de maini din locurile publice.

Tipuri de dozatoare de sapun

Dozator de sapun clasic, manual

Desi in acest caz vei pune, in continuare, mana pe un obiect atins si de alte persoane, acesta este mai igienic decat recipientul original al sapunului lichid. Acesta este extrem de util si te va ajuta sa dozezi in palma doar cantitatea de sapun dorita, in functie de cate ori vei apasa pe acesta. Aceste dozatoare pot avea atat un design modern cat si clasic, fiind usor de integrat in orice incapere.

Dozator de sapun automat

Cu siguranta, aceasta este cea mai igienica solutie atunci cand vine vorba de curatarea mainilor. Un astfel de obiect va doza in mana ta o cantitate perfecta de sapun, fara ca tu sa fii nevoit sa pui mana pe el sau sa apesi vreun buton. Astfel, nu vei intra niciodata in contact cu locurile pe care le-au atins altii, totul fiind mult mai sigur pentru sanatatea ta. In general, aceste dozatoare au un design modern, minimalist, dar pot fi integrate si in incaperile clasice, fara prea mari probleme. Acest dozator de sapun functioneaza pe baza unui senzor ce va activa dozarea produsului in momentul in care pozitionezi mana intr-un anumit punct.

Achizitioneaza un dozator sapun dintr-un magazin de specialitate

Desi aceste obiecte pot fi achizitionate din nenumarate locuri, specialistii recomanda sa le cumparam doar din magazine sigure, de specialitate, pentru a avea garantia unei functionari optime, pe timp indelungat. In magazinul online baterii-lux.ro vei gasi atat dozatoare de sapun clasice cat si moderne, de tip manual sau automat, in functie de preferintele tale. Expertii iti stau intotdeauna la dispozitie aici cu cele mai bune sfaturi, ajutandu-te sa faci alegerea perfecta!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!