Ceramica cu aspect de tapet

in Decoratiuni

Imprimeurile caracteristice materialelor textile se aplica acum pe placile ceramice
 
O data cu evolutia designelui pe plan mondial complexitatea solutiilor tehnice si estetice a crescut, de la realizarea celor mai simple accesorii si pina la principalele piese de mobilier necesare amenajarilor interioare.

 

 

Ceramica cu aspect de tapet Am fost surprinsi de tehnicile de imprimare si brodare a textilelor care in epoca moderna s-au transpus in tapet si care astazi se aplica liber pe suprafetele ceramice. Dar bogatia de modele este uimitoare. Desi prin definitie ceramica ne trimite cu gindul la ceva rece, ostil si simplu, acum putem alege ca ea sa fie elementul cel mai sofisticat din locuinta.
Daca optic avem intiparit in minte ca placile de ceramica sunt albe, dure si reduse ca posibilitati de compunere, suntem gata sa daramam acest mit.
Cu ajutorul ceramicii de astazi, incaperile “umede” ca baia si bucataria se transforma. Si mai mult decit atit, ea ajunge sa fie folosita si in celelalte incaperi ale locuintei, dincolo de proprietatile ei convenabile de rezistenta la uzura si umiditate, din considerente estetice.
Daca in fashion clasicii au recomandat mereu ca accesoriile – pantofii, cureaua si poseta – sa fie de aceeasi culoare si material, principiul se poate acum aplica si la interioare, prin folosirea aceleiasi palete coloristice pentru amenajarea diferitelor incaperi care ...

Autor: Georgiana Teodorescu

Sursa: Jurnalul National

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Promotii mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!