Cum functioneaza compararea creditelor rapide?

in Financiar

Imprumuturile rapide online pot fi considerate adevarate colace de salvare pentru persoanele aflate intr-o criza financiara. Obtinerea unui imprumut de la firme de creditare nebancara rapida este accesibila si la indemana si aproape oricine poate lua un astfel de imprumut.

Compararea creditelor rapide?

Principalul avantaj la un imprumut rapid este ca puteti sa-l obtineti in cazuri urgente sau pentru satisfacerea unor capricii de moment, pe care vi le puteti permite prin plata in rate. De exemplu, situatiile recomandate sunt: reparatii urgente la masina, o calatorie urgenta la o ruda bolnava sau in caz de deces, ajutor in caz de deces, diminuarea salariului in cazul unui concediu medical, cheltuieli necesare pentru a incepe un job nou precum un tratament cosmetic sau un costum elegant, o factura de curent mai mare decat de obicei.

Pentru a afla cat mai repede informatiile necesare pentru imprumutul dorit, va recomandam sa consultati site-ul de comparare a creditelor rapide www.imprumutacum.ro, care contine informatii despre intreaga gama de credite oferite de institutiile nebancare intr-un mod simplu, avand actualizari permanente. Site-ul prezinta strict informatiile necesare pentru dvs. si are doar cinci meniuri simple - Pagina principala, Imprumut rapid, Credit auto, Credit de nevoi personale si sectiunea Blog.

Cum functioneaza compararea creditelor?

Pe pagina principala, exista un tabel cu un numar de 10 companii de creditare nebancara. A doua coloana a tabelului indica timpul de acordare, care de obicei este foarte mic. Sortati crescator si descrescator si veti afla ca timpul minim de acordare este de 10 minute, iar cel maxim este de 24 de ore. Daca schimbati pozitia butoanelor din tabel, asezand informatia crescator sau descrescator, veti obtine cele mai avantajoase imprumuturi in capul listei. Astfel cu o perioada de top de obtinere de numai 10 minute, Ferratum va ofera un imprumut maxim de 5000 ron pe care trebuie sa-l returnati in 45 de zile. Daca mergem mai departe pe butonul Aplica, accesam chiar site-ul Ferratum. Aici aflam ca primul credit este gratuit daca suma necesara este de pana la 1400 ron. A treia varianta din tabel ne duce catre firma Viva Credit, cu acordare in 24 de ore. La vizitarea site-ului, oferta este intr-adevar de nerefuzat, deoarece primul imprumut nu are dobanda. Un calculator simplu ne da posibilitatea de a alege suma dorita si perioada de rambursare.

Navigand mai departe pe site-ul de comparatii aflam ca avantajele sunt intr-adevar de top. Conditiile de obtinere sunt minime, precum: varsta minima de 18/20 de ani, cea maxima de 75 de ani, documente justificative care sa ateste un venit constant (fluturas de salariu, talon de pensie). La acest credit fara extras de cont mai trebuie sa prezinti o carte de identitate si sa faci dovada domiciliului stabil in Romania. Procesarea este online, fara timp pierdut la ghisee, sau cu realizarea unui dosar plin de hartii. In plus, sunt acceptate si persoanele cu istoric negativ la credit.

Avantajele de top ale creditelor rapide sunt: aprobarea rapida (in maxim 24 de ore), existenta variatelor tipuri de credite, dobanda 0% pentru primul imprumut, aplicatia si obtinerea creditului se face online, banii ajung in contul personal in mai putin de 24 de ore, poti personaliza imprumutul, posibilitatea de a compara creditele, transparenta (afli de la inceput totul despre rate si dobanzi). Bineinteles, cel mai important este sa-ti faci calculele la rece si sa te asiguri ca platesti ratele la timp. Inainte de a lua orice credit, ia in calcul si cheltuielile neprevazute care te scot din cotidian. Incepe chiar de azi un plan de economisire inteligenta!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!