Securit iti protejeaza locuinta cu tamplarie PVC pentru usi si ferestre

in Recomandari

Verile tot mai calduroase si iernile tot mai fruguroase reprezinta principalul motiv pentru care inlocuirea tamplariei vechi cu una mai performanta devine o necesitate. Sistemul de tamplarie PVC se afla in topul preferintelor atunci cand vine vorba de confort, termoizolare excelenta si durata de viata indelungata.

Tamplarie PVC usi si ferestre

Acest material este usor de intretinut, rezista la intemperii si are un aspect estetic placut, fiind personalizat in functie de cerinte.

Tamplarie PVC EXTRUPLAST - Solutii profesionale de la Securit

Fabrica Securit isi intampina clientii cu profile pentru termopan clasa A, deosebit de eficiente datorita modului de imbinare a componentelor de inalta calitate.

Aceasta tamplarie ofera economii semnificative de energie, siguranta si securitate si sunt reciclabile, ceea ce inseamna ca impactul lor asupra mediului este redus.

Deoarece fac parte din clasa A, clientul are garantia unei investitii pe termen lung, fara sa fie necesare cheltuieli de intretinere sau reparatii.

Ferestrele si usile realizate cu profile din PVC se caracterizeaza prin:

  • Protectie sporita impotriva razelor UV si culoare stabila in timp;
  • Durata medie de viata de pana la 50 de ani;
  • Design atractiv, potrivit pentru orice stil arhitectural;
  • Coeficient de transfer fonic ridicat;
  • Gama variata de culori RAL;
  • 100% reciclabile;
  • Rezisteta termica ridicata;
  • Rezistenta sporita la foc;
  • Protectie anti-efractie.

De ce sa optati pentru tamplaria Extruplast?

Fie ca inlocuiti ferestrele sau usile vechi cu unele mai performante, fie ca doriti sa va echipati viitoarea locuinta cu produse profesionale, Extruplast este o alegere inspirata.

Acest producator s-a impus pe piata din Europa de Est cu ajutorul profilelor pentru usi si ferestre, oferind clientilor produse moderne, realizate cu materiale si echipamente de ultima ora.

PVC-ul este unul dintre materialele folosite pentru tamplaria ferestrelor si usilor, intrucat se prelucreaza usor, este rezistent la actiunea mediului si cea a substantelor chimice si este accesibil.

In comparatie cu restul materialelor folosite la realizatea profilelor pentru geamul termopan, PVC-ul este cel mai eficient in materie de izolare termica si fonica. Toate acestea contribuie la raspandirea ferestrelor si usilor cu profile din policlorura de vinil, a carei compozitie este imbunatatita constant de catre specialistii Extruplast.

Durata de viata de pana la 5 decenii

Un aspect important al tamplariei este durabilitatea acesteia, dat fiind ca inlocuirea ferestrelor si usilor nu este un demers usor sau ieftin.

Tamplaria din PVC se afla, dupa cea din Aluminiu, pe locul doi atunci cand vine vorba de rezistenta, cu o durata de viata ce poate ajunge si la 50 de ani, in conditii de exploatare optime.

Tamplarie PVC de la un furnizor de incredere - Fabrica Securit

Eficienta energetica a unei locuinte este puternic influentata de tamplaria usilor si ferestrelor, precum si de calitatea materialelor folosite la izolatia acesteia.

Securit International promoveaza tamplaria PVC Extruplast si prezinta pe larg toate caracteristicile tehnice ale acesteia, astfel incat orice client interesat sa poata intelege ce inseamna un profil modern, dar mai ales performant.

Mai multe detalii despre ofertele fabricii Securit gasiti daca accesati platforma online: https://www.securitinternational.ro/

Date de contact

Telefon: 021.321.31.77

E-mail: office@securitinternational.ro

Adresa: Strada Agricultori, nr.113, Sectorul 2, Bucuresti

Sursa: securitinternational.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!