Proprietati cu preturi intre 4.700 EURO si 4,2 milioane la Targul National Imobiliar 19-21 MAI 2017

in Recomandari

19-21 MAI, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA

Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 19 MAI, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, in SALA UNIREA.

Evenimentul va fi unul de amploare prin numarul record de 122 de participanti ce vin in intampinarea clientilor cu peste 15.000 oferte imobiliare pentru locuinte noi si vechi, case de vacanta, terenuri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Cluj, Valea Prahovei, Brasov, dar si celelalte zone ale tarii.

Pretul minim in cadrul targului imobiliar este de 4.700 euro TVA inclus pentru o constructie din lemn ce poate fi utilizata ca locuinta de vacanta si despre care vizitatorii TNI pot gasi mai multe detalii la standul Imopedia, iar pretul maxim este de 4,2 milioane de euro pentru un hotel din Predeal de 5* ce face parte din portofoliul agentiei Mervani Invest.

TNI: 40% din oferte se incadreaza in Programul Prima Casa

Programul Prima Casa a salvat segmentul imobiliar aflat in criza si continua sa fie la mare cautare si acum cand piata imobiliara este efervescenta. Conform unui comunicat emis in luna mai de Fondul National de Garantare (FNGCIMM), Programul Prima Casa a atins un maxim istoric de peste 500 de solicitari de garantare pe zi.

In acest context, targul imobiliar din 19-21 mai reprezinta cadrul ideal in care toti cei interesati isi pot gasi locul pe care sa-l numeasca "ACASA", avand ocazia de a alege din peste 6.000 de locuinte ce se incadreaza in programul Prima Casa. In cadrul TNI cele mai accesibile locuinte noi fac parte din portofoliul agentiei Premier Service si au pretul de pornire de 24.000 EURO TVA inclus pentru o garsoniera de 34mp ce este situata in sudul Bucurestiului, pe ?oseaua Giurgiului, 41.500 EURO TVA inclus pentru un apartament de 2 camere, 44mp in zona Berceni, in ansamblul Creativ Residence si de 53.500 EURO TVA inclus pentru un apartament de 3 camere, 58mp, din White Residences.

TNI: Se cauta din nou locuintele din nordul Bucurestiului

Locuintele amplasate in nordul capitalei au revenit in atentia cumparatorilor odata cu intensificarea tranzactionarii pe segmentul rezidential de lux in ultimele 10 luni. Preferate datorita finisajelor de calitate, a suprafetelor generoase si a amplasarii in cartiere selecte, aproape de parcuri, marile corporatii si aeroport, segmentul imobiliar de lux este bine reprezentat in cadrul targului, 30% din oferta imobiliara fiind concentrata in zona de nord Bucurestiului.

"Targurile imobiliare reprezinta pentru orice dezvoltator un bun prilej de a lua pulsul pietei, de a avea contact direct cu potentialii clienti si de a intelege preferintele cumparatorilor.

Greenfield Baneasa aduce la prima editie din acest an a TNI o oferta care vine in intampinarea principalelor cerinte ale pietei din acest moment: bucatarii inchise si compartimentari inteligente, suprafete optime cuprinse intre 61 si 111 mp si, nu in ultimul rand, dotari de calitate superioara: incalzire prin pardoseala, centrala termica Viessman, ferestre cu 5 camere de izolare Salamander - Streamline, parchet cu grosimea de 8 mm Egger, usa intrare blindata Pinum, usi interioare Pinum Smart, gresie si faianta Delta Design", declara Adriana Patru, Marketing Specialist in cadrul Impact Developer & Contractor.

TNI: Solutii pentru investitii pe termen lung

Cresterile de preturi continua, iar in luna aprilie, conform Indicelui Imobiliare.ro Constanta este al patrulea mare oras din tara, dupa Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, in care pretul pe metru patrat a depasit pragul psihologic de 1.000 EURO/mp, inregistrand un avans de 2,1%. Dinamismul resimtit pe intreg segmentul imobiliar a dus de revenirea increderii generale in piata de profil si la cresterea apetitului pentru achizitia de locuinte de vacanta ca solutie de investitie pe termen lung. In cadrul targului imobiliar TNI vizitatorii isi pot alege locuinte de vacanta in Mamaia Nord cu vedere la Marea Neagra al caror pret porneste de la 29.000 EURO, beneficiind si de toate facilitatile unui resort de detalie internationala.

Si locuintele cu vedere la munte sunt o varianta sigura de investitie, fiind la mare cautare in orice perioada a anului. Preturile pornesc de la 24.500 EURO pentru apartamente in Busteni Regal Apartments si respectiv 27.000 EURO in Cioplea Best View din Predeal. In cadrul TNI persoanele interesate de proprietatile de vacanta pot alege din peste 3.000 de unitati situate la mare si la munte.

Daca vreti sa va relaxati intr-un peisaj de vis aproape de Bucuresti, in care sa beneficiati de apartamente cu gradina cu acces la ponton, debarcader, piscine, terenuri de tenis si cluburi de socializare, ansamblul Club Lac Snagov are imobile de vacanta cu preturi intre 45.000 EURO si 260.000 EURO.

TNI - targul imobiliar cu finantare inclusa

Un eveniment imobiliar nu ar fi complet fara prezenta solutiilor de finantare prin care nevoia de locuinte se concretizeaza, devenind cerere. La targul imobiliar ce incepe VINERI, 19 mai, vizitatorii pot discuta direct cu reprezentantii BRD-GSG, Raiffeisen Bank si Kiwi Finance, primind solutia optima de finantare.

NOU in cadrul unui targ imobiliar- Case din containere maritime

Ingenioase si ecologice, casele din containere maritime reprezinta solutia pentru o locuinta durabila, moderna, extrem de rezistenta la cutremure, usor de amplasat indiferent de locatia terenului ce este accesibila unei game largi de cumparatori. Desi in Romania acest concept este prezent pentru prima data in cadrul unui targ imobiliar, casele din containere maritime au un viitor promitator, pretul de pornire fiind unul extrem de atractiv , de doar 11.990 EURO+ TVA.

Cel mai bun moment de cumparare este acum! Oferte si discounturi maxime timp de 3 zile la TNI!

In Romania, preturile locuintelor au crescut in ritm alert de anul trecut pana in prezent. Cea de-a doua jumatate a anului 2016 a adus o scumpire a imobilelor cu peste 7%, iar cresterea pentru 2017 este preconizata undeva intre 8-10%, comparativ cu anul trecut. Conform portalului HomeZZ.ro, in primul trimestru al acestui an, bucurestenii au cautat apartamente de 2 camere, cu preturi intre 30.000 euro si 100.000 euro, cartierele cele mai accesate fiind: Berceni, Militari, Brancoveanu, Titan si Drumul Taberei.

In cadrul TNI fiind reunita toata oferta imobiliara intr-un singur loc, expozantii au conceput oferte speciale pentru a face fata concurentei directe. In acest context cel mai bun moment de cumparare este ACUM, pe durata celor 3 zile de expozitie (19-21 mai), deoarece vizitatorii targului imobiliar TNI au acces la proprietati imobiliare cu DISCOUNTURI MAXIME. Astfel, vizitatorii au beneficii suplimentare doar pentru ca isi aleg locuinta in cadrul celui mai mare targ imobiliar. Discounturi, reducerea avansului necesar rezervarii, posibilitatea de a plati in rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier si inscrierea gratuita la concursuri cu premii pe loc sunt doar cateva din avantajele oferite vizitatorilor Targului National Imobiliar.

In plus, pentru a fi la curent cu ultimele noutati din domeniu, vizitatorii targului au acces GRATUIT la un program extins de workshopuri si conferinte pe teme de maxim interes. Detalii despre subiectele workshopurilor se gasesc pe websiteul evenimentului www.targulnationalimobiliar.ro.

Segmentul Locuintelor Verzi in dezvoltare continua

Segmentul cladirilor verzi a depasit stadiul de trend, devenind un segment important al pietei imobiliare din Romania. Cu scopul de a furniza cumparatorilor de locuinte informatii importante despre beneficiile financiare, pentru sanatate si confort ale caselor cu eficienta energetica ridicata si responsabile fata de mediu, Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) prezinta in cadrul TNI Green Homes Pavilion. Pe durata celor trei zile ale expozitiei, experti din sectorul constructiilor verzi vor sustine prezentari informative, vor oferi consultatii gratuite despre cum sa economisesti bani alegand o locuinta verde si vor prezenta proiectele rezidentiale din Romania certificate in cadrul programului "Case Verzi" al RoGBC-ului. In plus, la targul imobiliar ce incepe vineri, 19 mai la Palatul Parlamentului vizitatorii gasesc inclusiv solutii de renovare pentru a-si transforma imobilul pe care il au deja intr-unul mai ecologic si mai eficient din punct de vedere energetic.

PREGATITI-VA VIZITA LA TNI!

Pentru a avea acces la informatii concrete despre expozantii evenimentului, ofertele acestora, suprize si premii pentru vizitatori chiar inainte de expozitia ce are loc in perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului, va invitam sa va conectati la PAGINA DE FACEBOOK TNI.

Cateva din ofertele concrete din cadrul editiei TNI 19-21 mai:

  • teren 1.000mp, intravilan Sinaia: 9.000 EURO TVA inclus;
  • garsoniera 30mp in Berceni, Arena Apartments: 26.900 EURO+ TVA 5%;
  • garsoniera 24mp in Grozavesti, Grozavesti Residence: 41.500 EURO TVA inclus;
  • apartament 2 camere, 44mp in Coletina, Fundeni Lake: 43.000 EURO TVA inclus;
  • apartament 2 camere, 55mp in Mamaia Nord, Building ?tefan: 43.900 EURO TVA inclus;
  • garsoniera 42mp in Titan, Rebreanu Residece: 47.702 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 55mp in Militari, Novum Invest Lacul Morii: 49.900 EURO TVA inclus;
  • studio 48mp in Grozavesti, Exigent Two: 54.000 EURO TVA inclus;
  • apartament 2 camere, 52mp langa Piata Delfinului, Citta Residential Park: 66.000 EURO + TVA 5%, CADOU voucher mobila in valoare de 3.000 EURO;
  • apartament 2 camere, 52mp in Baneasa, Sisesti 30 Residence: 70.520 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 58mp in Vitan-Dristor, AH Residence Dristor: 78.000 EURO+ TVA;
  • studio 54mp in zona Piata Victoriei, AXA Rezidential: 79.500 EURO+ TVA;
  • apartament 2 camere, 70mp in Politehnica, Novum Invest Spaiul Independentei: 82.900 EURO TVA inclus;
  • apartament 2 camere, 55mp in Unirii- Calea Calarasilor, Central Garden:83.400 EURO TVA inclus;
  • vila 92mp+ 440 mp teren in Caciulati, Moara Vlasiei, La Prairie: 84.000 EURO redus la 78.000 EURO TVA inclus;
  • apartament 3 camere, 67mp langa Piata Delfinului, Citta Residential Park: 91.000 EURO + TVA 5%, CADOU voucher mobila in valoare de 5.000 EURO;
  • apartament 2 camere 55mp in Tineretului, Carol Park Vuetului:97.475 EURO+ TVA;
  • vila duplex in Corbeanca, Paladin Residence: 100.000 EURO+ TVA;
  • apartament 3 camere, 95mp in zona Piata Victoriei, Icon Residence: 121.000 EURO+ TVA;
  • casa duplex 120mp + 125 mp teren in Titan, Ozun Residence: 125.000 EURO TVA inclus;
  • vila 153 mp + 50 mp teren in Pipera, Catted Residences: 230.000 EURO TVA inclus;
  • apartament 4 camere 127 mp + terasa 155mp, in zona Piata Victoriei, Axa Rezidential: 322.800 EURO+ TVA;
  • vila 195 mp+ 120 mp teren, in zona Pipera, Catted Residences: 320.000 EURO TVA inclus;
  • apartament 4 camere 129 mp + terasa 65mp in Floreasca, Verdi Park Residece: 347.000 EURO+ TVA;

Va asteptam la TNI, 19-21 mai 2017, Palatul Parlamentului, Sala UNIREA!

Organizator: BDOBC Business Center

Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 - 19.00 ; Duminica: 10.00 - 16.00;

Bilet intrare: 10 RON

Parteneri: Greenfield; Imobilare.ro; Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO); Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR), Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania (AAECR); Asociatia Romana a Electricienilor (AREL); Romania Green Building Council (ROGBC), Uniunea Arhitectilor din Romania (UAR).

Eveniment sustinut de: HomeZZ.ro

Mediatizare: Imopedia.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Casa Lux; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Stirile Imobiliare.ro; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Constructiilor; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro; Telefon contact: 031.430.38.11; 0734.344.350

Cristina BERCEA- PR Manager- 0722.521.100; cristina@bdobc.ro

TNI- traditie in imobiliare

Cu o experienta de 12 ani in organizarea de targuri imobiliare si facilitarea tranzactiilor in real estate, Targul National Imobiliar TNI este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar si domeniile conexe acestuia, ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg. Targul National Imobiliar marcheaza trendurile in imobiliar, creeaza oportunitati de afaceri si vine in sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor 24 de editii ale TNI.

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!