Constructii Prefabricate de calitate superioara prin intermediul Heborom.ro

in Recomandari

Rolul principal al firmei Heborom.ro este de a produce si a furniza clientilor produse de inalta calitate folosindu-se de tehnologiile avansate ale secolului 21 in domeniul vast al constructiilor prefabricate. Mai mult, clientii care achizitioneaza constructii prefabricate de la Heborom.ro au avantajul de a se bucura de servicii inedite si de lucrari realizate intr-un timp scurt.

Constructii prefabricate

Infiintata in anul 2001, compania Heborom se afla in topul preferintelor si este un prim distribuitor autorizat in ceea ce priveste vanzarea: containerelor locuibile, cabinelor si caselor prefabricate. Inca de cand a aparut pe piata din Romania, Heborom.ro s-a bucurat de o evolutie fructuoasa in domeniul industriei de constructii. Acest fapt s-a putut realiza datorita tehnologiei folosite, personalului experimentat si a materialelor utilizate. In final, compania Heborom.ro a reusit sa atraga clientii prin produsele prestate de inalta calitate.

Constructii Prefabricate de la Heborom.ro - calitatea isi spune cuvantul

Constructiile prefabricate prin intermediul companiei Heborom.ro pot fi realizate pe un singur etaj sau pe doua – trei etaje. Aceste constructii sunt produse si executate cu ajutorul Sistemului de Panouri Cadru sau a Sistemului Panel Sandwich. In functie de zona in care vor fi amplasate constructiile fabricate se vor face statici referitoare la conditiile meteorologice.

Motivele din cauza carora sunt preferate constructiile prefabricate:

  • Fabricarea intr-un termen foarte scurt;
  • Rapiditatea montajului.

In plus, Heborom.ro pune la dispozitie doritorilor constructii prefabricate care sunt rezistente la cutremur si indeplinesc toate cerintele in materie de confort. Constructiile prefabricate realizate de Heborom.ro sunt livrate cu dotari precum: instalatie sanitara, instalatie electrica, dar si fara instalatie sanitara sau electrica in functie de cerintele si necesitatile clientilor. Materialul folosit cel mai mult este cel fibercement, utilizat pentru a placa panourile interioare si exterioare ale diverselor constructii prefabricate.

Panourile fibercement sunt de foarte buna calitate deoarece contin fibre de celuloza, ciment si silicat. Panourile sunt fabricate la o presiune foarte inalta, apoi uscate la temperaturi mari intr-un cuptor. Aceasta metoda se foloseste in constructiile prefabricate si da rezultate garantate in ceea ce priveste rezistenta asupra conditiilor meteorologice nefavorabile.

Cum au loc achizitionarea si livrarea constructiilor prefabricate?

Heborom.ro este locul de unde va puteti achizitiona constructii prefabricate de inalta calitate si la un pret accesibil. Compania Heborom.ro se gandeste la necesitatile si cerintele tale, de aceea pune spre vanzare constructii prefabricate care intaresc perspectiva sigurantei de viata.

Heborom.ro ofera livrari rapide in toate tara si o executie realizata in termedul stabilit. Livrarile diverselor produse se realizeaza prin intermediul tir-ului, camionului, trenului, containerelor de marfa sau aeronavelor in functie de zona in care marfa trebuie transportata.

De asemenea, Heborom.ro realizeaza constructii prefabricate si pentru strainatete, iar materialele necesare sunt ambalate in raport cu normele de transport si de ambalare. In cazul in care va decideti sa achizitionati produse de la Heborom.ro, atunci trebuie sa completati si sa trimiteti catre companie un formular existent pe site sau sa efectuati un apel telefonic la: +4021. 350. 19. 92 / 93 / 95 / 96; +40724. 211. 251.; +4021. 350. 19. 91.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!