Vila moderna de pe malul lacului Snagov

in Targuri si expozitii

Proprietarii, o familie tanara cu un copil, erau in cautarea unui teren in afara orasului, indragostiti fiind de natura si de sporturile de apa. Au descoperit in Snagov un teren de vanzare cu o cabana din lemn si au fost deplin convinsi ca aceasta este proprietatea visata, mai ales pentru ca dispunea de un teren generos, de 1000 mp, dar mai ales pentru ca avea iesire la lac, cu propriul ponton.

Exterior Vila moderna Snagov

Arhitectul francez care a consiliat proprietarii a intuit imediat cum poate exploata frumusetile naturii din jur. Deoarece terenul este in panta a fost terasat pe doua niveluri: pe cel de sus au amplasat casa, dupa ce au demolat cabana, pentru a beneficia de o priveliste ampla asupra lacului, iar pe urmatorul au amenajat o terasa cu piscina tip Infinity, urmata de o gradina, ponton si lac.

Piscina si terasa vila moderna Snagov

Arhitectul a creat in zona de gradina de la nivelul lacului o mini cascada generata de apa care se scurge din piscine intr-un bazin de colectare. Deschiderea si orientarea locuintei catre lac prin adaugarea unor ferestre foarte mari conecteaza interiorul cu natura spectaculoasa din jurul casei.

Exterior Vila moderna Snagov Vila moderna Snagov

Terenul a fost achizitionat in anul 2008, constructia vilei incepand imediat si fiind finalizata in toamna anului 2009.

Locuinta a fost conceputa astfel incat sa imbine beneficiile unei case de vacanta cu cele ale unei locuinte permanente.

Vila are patru niveluri - demisol, parter, etaj si mansarda, desfasurate pe o suprafata de aproximativ 580 mp.

La parter se afla zona de zi cu trei spatii deschise, ce comunica direct, fiind insa departajate printr-o diferenta de nivel; bucataria este pozitionata cel mai sus, urmata de dining, la o diferenta de cateva trepte, si de living, in planul cel mai de jos. Diferenta de nivel a creeat zone de intimitate, astfel un grup mai numerous de oaspeti se poate imparti in grupuri mai mici ramanand totusi impreuna.

Living Vila moderna Snagov

La etaj se gasesc trei dormitoare deservite de doua bai si un dressing. Dormitoarele au fost pastrate cat mai simple, pentru a creea o atmosfera odihnitoare.

Dormitor Vila moderna Snagov Dormitor Vila moderna Snagov Dormitor Vila moderna Snagov Camera copii vila moderna Snagov

Spatiul imens al mansardei adaposteste o mica sala de fitness si o sauna uscata, un open space amenajat cu doua zone: una pentru sport, iar cealalta pentru divertisment. Acoperisul este din tabla Lindab.

Sala fitness Vila moderna Snagov

Spatiul de la demisol adaposteste garajul pentru doua masini si camera centralei.

In ceea ce priveste finisajele s-a optat pentru pereti acoperiti cu tapet si pentru pardoseala placata cu piatra naturala.

Livingul foarte spatios are doua zone principale: una in care se afla semineul modern, cu functionare pe lemne, si una dedicata proiectiilor, dotata cu un videoproiector incastrat, actionat prin intermediul unei telecomenzi care functioneaza in sistem Lutron, la fel ca luminile din casa (interior/exterior). Astfel, se pot concepe scenarii de luminozitati diferite, corelate cu perdelele si draperiile, actionate de asemenea electric. Corpurile de iluminat sunt completate de un sistem de scafe prevazute cu fibra optica, care creeaza un efect foarte placut si relaxant, de cer instelat.

Living Vila moderna Snagov Living Vila moderna Snagov Living Vila moderna Snagov

Piscina are dimensiunile de 14x7 metri si o adancime ce variaza de la 1,65 la 3 metri, dispune de un bazin situat la baza ei, destinat scurgerii apei, ce creeaza imaginea unei cascade, este placata cu mozaic Bisazza si beneficiaza de lumini interioare si de sistem de incalzire a apei.

Exterior Vila moderna Snagov Exterior Vila moderna Snagov Piscina infinity vila Snagov

In jurul ei, avem o terasa placata cu lemn natural, pentru a se integra cat mai bine in peisajul care abunda in vegetatie. In partea laterala a terasei exista o scara cu trepte tot din lemn, ce asigura accesul la ultimul plan al proprietatii, cel de la nivelul lacului. Aici se desfasoara curtea propriu zisa: o intindere de gazon, cu tuia, arbori inalti si salcii si un ponton deasupra luciului apei.

Piscina Vila moderna Snagov

Incalzirea se face prin pardoseala la parter iar la etaj prin intermediul calorifererelor. In living, un semineu modern, pe lemne, completeaza sistemul de incalzire avand si un important rol decorativ si de creare a unei atmosfere cat mai placute in zona de zi a locuintei.

Bucataria, o creatie Rovere Mobili, include toate facilitatile utile intr-un astfel de spatiu: plita electrica, masina de spalat vase, hota, dulap vase, chiuveta dubla, incalzitor mancare, cuptor cu microunde, espressor, combina frigorifica.

Bucatarie Vila moderna Snagov

Sistemul de iluminat este unul complex, pe scenarii de lumina pentru fiecare incapere de la parter - sistem de iluminare Lutron.

Baile sunt dotate cu mobilier Villeroy & Boch, chiuveta dubla, cazi cu hidromasaj, dus cu hidromasaj, mobilier din lemn, bideu, toalete.

Baie Vila moderna Snagov Baie Vila moderna Snagov

Pontonul a fost refacut, fiindu-i adaugate protectii moi, pentru acostarea salupelor sau a barcilor de agrement.

Ponton Vila moderna Snagov

Locatie: Snagov - Ghermanesti

7 camere / 3 dormitoare

Suprafata construita: 580 mp

Suprafata teren: 1000 mp

Amprenta la sol: 160 mp

Regim inaltime: D+P+1+M

Locuri parcare: 2 (subterana)

Deschidere la lac: 25 m, cu ponton propriu

Piscina - dimensiuni 14/7m cu o adancime de 1.65 -3 m

An constructie: 2009

Complet mobilata si utilata.

Proprietate oferita spre vanzare prin intermediul companiei Smart Property.

Persoana de contact: Simona Costache, 0730 500 500, simona.costache@smartproperty.ro

Sursa: Smart Property

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!