De ce este bine sa ai asigurare de viata?

in Financiar

Intr-o societate care se dezvolta intr-un ritm alert asigurarile devin lucruri importante. Nu este o noutate pentru nimeni faptul ca locurile de munca sunt insuficiente, salariile nu sunt la nivelul asteptarilor noastre nici macar acum, totul este scump si companiile aproape ca au ajuns sa se intreaca in produse din ce in ce mai tentante.

Pentru astfel de situatii exista solutii din fericire! Trebuie numai sa fim atenti la ceea ce ne ofera piata serviciilor adresate fiecarui om in parte.

Stim inca de acum 20 sau 30 de ani ca ne puteam asigura locuinta impotriva unor dezastre naturale si mai stim ca aveam si posibilitatea de a ne asigura impotriva oricarui accident de masina care ar fi putut apare.

In zilele noastre lucrurile au evoluat mult in domeniul asigurarilor in sensul bun al lucrurilor. Varietatea mare de polite de asigurare care exista acum, nu poate fi decat un element imbucurator.

In primul rand, o polita de asigurare reprezinta o solutie economica. In al doilea rand orice asigurare implica evitarea multor riscuri la care suntem expusi zi de zi.

Compania Progresiv Asigurari nu face altceva decat sa ofere oricarei persoane interesate de domeniul asigurarilor, solutii multiple si avantajoase pentru situatii dificile care pot apare oricand.

Reprezentantii nostri va pot ajuta sa alegeti tipul de asigurare care vi se potriveste cel mai bine, incepand cu asigurari de viata, asigurari RCA, asigurari pentru locuinta, CASCO, credit comercial, asigurari de calatorie si multe alte tipuri.

Stim ca timpul este foarte pretios in zilele noastre! Acesta este motivul pentru care compania noastra ofera posibilitatea de a incheia polite de asigurari online, inclusiv. Nu este nevoie sa strabateti tot orasul pentru a cere sfatul unui consultant de la Progresiv Asigurari. Este suficient sa accesati internetul si sa formati numarul de telefon prezentat pe site-ul companiei pentru a intra in contact direct cu reprezentantii nostri. In felul acesta puteti afla care dintre solutiile noastre sun cele mai avantajoase pentru problemele pe care nu le-ati rezolvat inca.

Orice asigurare conceputa de noi ia in considerare o multime de situatii neplacute care pot apare in orice moment. Valorile companiei noastre sunt independenta fata de partenerii nostri, disponibilitate, incredere, reactivitate si creativitate.

De ce independenta fata de partenerii nostri? Pentru ca firma Progresiv Asigurari are propria strategie de piata, motiv pentru care poate sa va propuna solutii adaptate perfect nevoilor dumneavoastra. O polita de asigurare, indiferent daca este de calatorie, agricola sau pentru un credit comercial trebuie sa aduca persoanei asigurate lucrul pe care s-il doreste cel mai mult.

De ce incredere? Pentru ca vrem sa fim in primul rand parteneri de incredere si dorim o colaborare pe termen lung bazata exclusiv pe un profesionalism impecabil.

De ce creativitate? Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca oferim solutii inovatoare recunoscute in profesia noastra de mult timp. Orice asigurare incheiata cu noi va aduce un plus de siguranta, confort, diversitate si securitate maxima.

In ceea ce priveste politele de asigurare RCA va spunem doar atat: partenerii companiei Progresiv Asigurari ofera rambursare rapida si integrala in caz de accidente si puteti beneficia de reduceri importante daca o sa optati pentru varianta lor online.

Asigurarea de credit care se poate incheia cu compania noastra va poate oferi increderea necesara pentru asumarea unor riscuri suplimentare. Acesta este un produs care va poate ajuta mult sa va sporiti substantial veniturile, sa cresteti capacitatea de imprumut, sa va mariti vanzarile si nu in ultimul rand sa va pastrati actualii parteneri de afaceri oferindu-le si un bun management al resurselor.

Despre asigurarea pentru cladiri si continut va putem spune ca este una dintre cele mai flexibile asigurari. Puteti alege singuri riscurile impotriva carora doriti sa va asigurati cladirea precum si bunurile din ea, in functie de zona in care locuinti si incidentele ce apar frecvent acolo.

Daca am reusit sa va facem curiosi cat de cat, nu trebuie decat sa ne sunati si va vom explica in amanunt cum va putem proteja cel mai bine viata, autoturismul, compania sau productia si profitul!

Sursa: Progresiv Asigurari

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!