Decoreaza casa cu imitatia ignifuga model Rattan (P)

in Recomandari

Cum putem da o nota de exotism caminului nostru? Sau cum putem aduce o nota de aer cald, proaspat unei incaperi? Una din multitudinile de variante decorative este retapitarea pieselor de mobilier sau crearea unor locuri cheie in casa folosind un material de tapiterie ingenios: o imitatie de piele ignifuga model Rattan.

 

 

Tapiterie ignifuga Rattan

 

Avantajele tehnice ale produsului sunt indiscutabile: rezistenta mare la uzura, este tratat antimicrobian si antibacterial, se pliaza atat pentru spatii interioare, cat si pentru cele exterioare.

 

Hai sa ne imaginam cum ar putea arata o asemenea camera! O canapea si doua fotolii readuse la viata fac minuni. Retapitam piesele cu un model de imitatie piele rattan, intr-o nuanta calda, placuta. Beige, de exemplu. Completam armonia din camera invelind si doua perne decorative in acelasi tip de material. Aducem cateva note de culoare cu plante decorative, lampadare cu tematica orientala si, poate, cateva modele de autocolante pentru pereti. Acestea din urma pot fi clasice, simple contururi, sau dimpotriva, adevarate explozii de culoare care sa evidentieze, de fapt, restul decorului.

 

Tapiterie ignifuga Rattan

 

Daca vrem sa optam pentru conturarea unui loc cheie intr-o camera, alegerea ideala ar putea fi diningul! Ideea e pe cat de simpla, pe atat de cocheta si de efect: pe un perete, preferabil cel mai apropiat de locul de luat masa si de ferestre, aplicam de sus pana jos imitatie de piele model Rattan. Nuanta, din nou, beige, pentru a contura un spatiu armonios, primitor. Mobilierul care sa se potriveasca direct proportional cu un astfel de decor ar putea fi din lemn masiv, mahon sau chiar dim impletituri, daca restul casei se armonizeaza perfect cu un asemenea stil de amenajare.

 

Si ideile pot continua! Multitudinea de materiale de tapiterie ne permite sa jonglam cu texturi si culori pentru a ne redecora caminul in cele mai ingenioase feluri!

 

Tapiterie ignifuga Rattan

Sursa: Domafon

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!