Mereu clasic - Galerie foto

in Targuri si expozitii

Clasic... un stil de care ne-am despartit cu usurinta incepand cu anii '90, cand toata lumea isi dorea locuinte contemporane si chiar moderne; un stil la care ne-am intors cu multa bucurie dupa mai bine de 20 de ani!
 

 

 

Design interior stil clasic

 

Este adevarat ca fiecare locuinta actuala realizata in stil clasic ofera multe piese reinterpretate, accente si elemente pline de eleganta si rafinament cu o tenta mai "soft" decat clasicul pe care il cunoasteam odata. Fiecare noua colectie lansata ofera o abordare noua, o linie unica si elemente mult mai elaborate.

 

Pentru cei ce iubesc clasicul, iata cateva sfaturi:

 

1. Clasic nu inseamna Prea mult!

 

Design interior stil clasic

 

Nu este necesara o incarcare exagerata a spatiului cu piese somptuase pentru finisarea unui interior clasic spectaculos. Este suficient sa alegem o “piesa de rezistenta”, o piesa centrala a intregului interior in jurul careia sa construim un spatiu unic, personalizat.

 

2. Clasic inseamna armonia luxului, a confortului si claritatii

 

Design interior stil clasic

 

Stilul clasic este o adevarata realizare a valorilor eterne, un stil ce nu si-a pierdut niciodata farmecul si eleganta, indiferent de schimbarile trendurilor.

 

Design interior stil clasic

 

Luxul, confortul si claritatea liniilor si formelor elementelor folosite definesc interioarele clasice.

 

3. Simetria perfecta

 

Design interior stil clasic

 

Stilul clasic are la baza simetria perfecta, indiferent de abordarea acesteia. Fie ca vorbim despre realizarea unor finisaje specifice stilului clasic, fie ca vorbim despre piese de mobilier si decoratiuni, simetria este regasita in toate interioarele clasice.

 

4. Pardoselile naturale

 

Design interior stil clasic

 

Pardoselile naturale sunt un “must” al interioarelor clasice. Parchetul masiv in nuante naturale de nuc, cires si stejar sau pardoselile din piatra naturala sunt alegerile cele mai bune pentru pardoselile interioarelor clasice.

 

5. Materiale naturale

 

Design interior stil clasic

 

Nu folositi niciodata plastic, metal sau alte materiale ce apartin secolului XX in interioarele clasice. Stilul clasic foloseste materiale naturale de o calitate superioara, precum: lemn nobil, piele naturala, tesaturi fine si catifelate, piatra naturala.

 

6. Decoratiuni interioare

 

Design interior stil clasic

 

Pentru un décor clasic perfect, folositi fotografii inramate sau tablouri pentru decorarea peretilor. Tapetul este de asemenea o alegerea perfecta pentru decorarea peretilor. Pattern-urile florale sau damasc sunt recomandate pentru decorarea peretilor.

 

Design interior stil clasic

 

Design interior stil clasic

 

Spor la treaba!

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!