Amenajari de interior in spiritul verii

in Decoratiuni

Pentru ca vara se asociaza in mintea noastra cu relaxarea, odihna si revigorarea, specialistii ne propun utilizarea simbolurilor ei in cadrul locuintelor, fie ele permanente sau sezoniere. Iata cateva solutii de decorare specifica acestei perioade.

 

 

Amenajari de interior in spiritul verii De la rochii vaporoase inflorate pina la amenajari peisagere extravagante, chintesenta sezonului de vara se imprima in toate domeniile artei, designului si modei.
Fie ca este la munte, la mare, in provincie sau in afara tarii, vara este sezonul in care descoperim decorul seducator al naturii. Este o sursa permanenta de inspiratie si ne uimeste cu texturi, culori si forme de neimaginat.
Obiectivul designerilor pentru aceasta vara este descoperirea frumusetii naturii in plina desfasurare si introducerea ei in locuintele noastre. Moto-ul lor este simplu: “Invitarea exteriorului in locuintele noastre si exteriorizarea interioarelor in natura”.
Este un proces dual, cu multe interpretari si cu rezultate surprinzatoare.
Acest statut individual, “summer design”, cunoaste o istorie recenta, ca rezultat al decorarii caselor de vacanta, amplasate in locatii speciale de la mare si munte. Pentru ca doar un anumit procent din populatie isi permite o astfel de locuinta, designerii au luat initiativa de a personaliza resedintele permanente in functie de sezon ...

Autor: Georgiana Teodorescu

Sursa: Jurnalul National

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!