Cel mai complex proiect urban din Europa va fi prezentat la Bucuresti - Galerie foto

in Targuri si expozitii

Arhitectul Phil Askew va prezenta saptamana viitoare la Bucuresti proiectul de reconversie a Parcului Olimpic din Londra, la ora actuala cel mai complex sit de regenereare urbana din Europa.

 

 

Parcului Olimpic din Londra

 

Proiectul va fi prezentat pe 3 iunie in cadrul LAUD 2014, primul eveniment din Romania dedicat spatiilor publice urbane si spa?iilor verzi, organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, la Athenee Palace Hilton.

 

LAUD 2014 este o ocazie unica de a afla, chiar de la autorul proiectului, cum este transformat Parcul Olimpic din Londra in cel mai mare parc urban nou construit din Anglia -"Parcul Regina Elisabeta", un exemplu despre imensul potential al spatiului public de a transforma destinul unei zone si a locuitorilor acesteia.

 

Parcului Olimpic din Londra

 

Cea mai mare parte a proiectului Parcului Olimpic "Regina Elisabeta" a fost construita de London Legacy Development Corporation pentru a putea fi refolosita de comunitatea din zona, care va beneficia astfel de toate facilitatile create pentru organizarea jocurilor olimpice si paralimpice din 2012.

 

Parcului Olimpic din Londra

 

In viitorul apropiat, fostul Parc Olimpic va deveni una dintre cele mai cautate zone rezidentiale si de evenimente din Londra.

 

Din anul 2008, Dr. Phil Askew a lucrat la Parcul Olimpic din Londra, iar in prezent conduce proiectul de transformare a Parcului, un proiect ambitios de regenerare urbana a zonei de est a Londrei.

 

Parcului Olimpic din Londra

 

Expoconferinta de Arhitectura LAUD face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura si antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de INGLASS, GIS, RIFF si CONTRACTOR.

 

Data, locatia: 3 iunie 2014, Bucuresti
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitectilor din Romania
Parteneri Institutionali: Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Asociatia Peisagistilor din Romania si Asociatia Antreprenorilor de Peisagistica din Romania
Partener media principal: Igloo
Partener de comunicare: Zeppelin
Partener Media Online: Spatiul Construit
Parteneri media: CaseSiGradini.ro, Arhitectura, Arhitext, Roarhitect, Inspirationist, Pardoseli, Spa Magazin, Mansarde si Acoperisuri, ProiectCasa.ro, IBC Focus, Instal Focus, Archilovers, World Architecture, e-architect.
Website: www.laud.ro
Contact: laud@abplusevents.com
Facebook: https://www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

Sursa: LAUD

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!