Oferte speciale, produse in premiera si sfaturi gratuite de la designeri!

in Targuri si expozitii

Pe 17 septembrie se deschide BIFE-SIM 2013!
 
Organizatorul BIFE-SIM 2013, ROMEXPO si co-organizatorii, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania - APMR, Camerele de Comert si Industrie din Romania si EUROEXPO, au facut dezvaluiri in premiera reprezentantilor mass-media prezenti ieri la Centrul de Presa al Complexului Expozitional Romexpo.

 

 

BIFE-SIM 2013

 

Discursurile au conturat astfel o imagine bogata a Targului International de Mobila, Echipamente si Accesorii, care se va deschide publicului incepand cu 17 septembrie.

 

"Organizarea unui singur targ in loc de doua, cum au existat in ultimii ani, a creat posibilitatea desfasurarii unui eveniment major pe piata internationala a mobilei, reliefat si de triplarea numarului de expozanti si a suprafetei de expunere. Acest lucru nu poate sa fie decat in favoarea promovarii firmelor din domeniul mobilei si a echipamentelor, a accesoriilor, a industriilor anexe", a declarat Sorin Vornic, Presedinte al Consiliului de Administratie al ROMEXPO SA, Presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea.

 

"BIFE-SIM 2013 reuneste peste 300 de firme din Romania si din strainatate, din tari precum: Austria, Bulgaria, Danemarca, Elvetia, Germania, Italia, Polonia, Taiwan, Thailanda si Turcia, pe o suprafata de aproximativ 30 000 de metri patrati. Alaturi de partea expozitionala, targul BIFE-SIM 2013 prilejuieste numeroase evenimente conexe, de real interes pentru specialistii industriei si pentru publicul generalist, precum Conferinta Nationala de Design, "Design is pure lust", care va reuni personalitati ale arhitecturii si designului romanesc", a declarat Delia Botan, Director Evenimente in cadrul ROMEXPO.

 

"Vom avea mobila pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele: si mobila foarte scumpa, mobila stil care poate ajunge pana la 20 000 euro garnitura, dar si mobila care sa se incadreze in bugete mai reduse. Toti producatorii de mobila vor veni cu noutati, din toate domeniile - de la mobilier de arta pana la tapiterii, la decoratiuni, la bucatarii accesorizate, materiale in culori cat mai pastelate - aflate in trend. De asemenea, vom prezenta si mobilier pentru copii, exportat cu precadere in S.U.A.", a declarat Presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania, Aurica Sereny.

 

"Targul BIFE-SIM 2013 ofera o ocazie unica, atat pentru specialisti, cat si pentru fiecare dintre noi, fie ca ne dorim sa ne schimbam mobilierul de acasa sau de la birou, fie ca vrem sa sporim confortul propriului camin. La eveniment, vom putea descoperi mobilier clasic sau mobilier modern, mobilier vintage si rococo, precum si mobilier eco, aflat in continuare in tendinte. Inovatia este cuvantul cheie care sta la baza targului din acest an: imaginati-va 1 000 de idei pentru amenajarea locuintei si a biroului si o echipa de arhitecti si designeri care vor acorda consultanta gratuita", a declarat Camelia Buda, Director General EUROEXPO.

 

Invitatii au aflat nu doar detalii din culisele celui mai mare targ de profil din Romania, ci si care este statusul actual al industriei de mobila din tara noastra.

 

"Intr-un top realizat la nivel mondial in industria de mobila, Romania se afla pe locul 13 la volumul exportat si pe 28 la cantitatea produsa", a declarat Aurica Sereny, Presedintele Asocia?iei Producatorilor de Mobila din Romania.

 

"Referindu-ne strict la cifre, piata interna de mobila a cunoscut o apreciere vizibila in ultimul an. In ciuda scaderilor din perioada 2008 - 2011, in 2012 volumul productiei industriale de mobila a fost de 1,8 miliarde euro, in crestere cu 2,7% fata de 2011. Un alt plus care merita mentionat si incurajat deopotriva, il reprezinta cresterea numarului de angajati, anul trecut, fiind semnate 4 700 de contracte de munca la nivel national", a declarat Sorin Vornic, Presedinte al Consiliului de Administratie al ROMEXPO SA, Presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea.

 

BIFE-SIM 2013 se va desfasura in perioada 17-21 septembrie 2013, la Romexpo. Targul este organizat de ROMEXPO si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania si EUROEXPO.

 

Pentru detalii despre eveniment, va rugam accesa?i www.bife-sim.ro

 

BIFE-SIM 2013, spectacol de forme si idei

 


Sursa: Euroexpo Trade Fairs

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!