De ce creste popularitatea incalzirii prin pardoseala

in Diverse

In ultimii ani s-a observat o crestere masiva a popularitatii si a notorietatii sistemelor de incalzire prin pardoseala. Ca si rezultat, vanzarile acestor sisteme au crescut in ultimii cinci ani, pe masura ce consumatorii au fost pusi in tema cu avantajele instalarii unui asemenea sistem in propriile case.

 

 

De ce creste popularitatea incalzirii prin pardoseala Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt o alternativa economica, confortabila si discreta de incalzire a casei, fiind folosite de catre milioane de rezidenti din intreaga Europa, si tranformand-use rapid in alegerea numarul unu a locuitorilor din Marea Britanie.

 

Sistemul de incalzire este foarte popular si printre designerii de interior si proiectanti, care doresc sa respecte regulile mai restrictive in ceea ce priveste eficienta energetica, unde sistemul de incalzire prin pardoseala joaca un rol important.

 

Cursa de a deveni mai eficienti din punct de vedere energetic pentru a ne reduce amprenta de carbon, a devenit unul dintre motivele principale in cresterea cererii pentru sistemele de incalzire prin pardoseala, in special in sectoarele de constructii noi, unde cerintele in ceea ce priveste nivelul de carbon emis sunt reinoite si modernizate.

 

De ce creste popularitatea incalzirii prin pardoseala Desi vestea este una grozava, este de asteptat ca vanzarile sistemelor de incalzire prin pardoseala sa creasca si mai mult in urmatorii 10 ani, datorita faptului ca o serie mare de tari din intreaga lume au inceput sa ia mai in serios incalzirea globala, si au devenit mai angajate in lupta pentru un stat neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.

 

In cadrul acestor eforturi, guvernantii vor continua sa imbunatateasca legislatia in fiecare tara in parte, astfel incat constructiile noi sa fie fortate sa foloseasca cele mai eficiente si prietenoase cu mediul tehnologii existente, facand in consecinta un sistem de incalzire prin pardoseala mai eficient, fiabil si accesibil.

 

In acest moment, costurile instalarii unui sistem de incalzire prin pardoseala sunt aproximativ la fel de mari cu cele presupuse de un sistem traditional de incalzire cu radiatoare. Cu toate acestea, sistemele de incalzire prin pardoseala sunt cu 30% mai eficiente energetic iar pe masura ce se dezvolta tehnologii noi, sistemele vor deveni din ce in ce mai eficiente.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!