COLTAR FIX CL BOSTON

5339 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR FIX CL BOSTON
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Seria produselor de lux necesare pentru amenajarea locuintei continua cu acest model de coltar fix Boston. Un produs de mare caracter chiar daca acesta este lipsit de posibilitatea de a fi extensibil.
Cu alte cuvinte corpurile de mobilier fixe au capacitatea ca prin design si culoare sa fie la fel de interesante si utile la fel ca si variantele de accesorii extensibile. Iar acest model de coltar fix Boston este un bun exemplu in acest sens.
Respectivul model de coltar fix Boston este bine distantat de la nivelul parchetului si este conceput pe baza unui cadru din lemn de inalta densitate imbinat cu diferite straturi de poliuretan de inalta densitate.
Necesar pentru obtinerea confortului optim in cazul ascestui corp de mobilier de mare efect pentru casa.
Iar in ceea ce priveste alegerea materialului necesar pentru tapitarea acestui model de coltar fix ramane la latitudinea fiecaruia dintre clienti.
Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti produsul dorit in culorile preferate.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate