COLTAR MODEN LIVING VIP

3550 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR MODEN LIVING VIP
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltar modern living VIP
Datorita designului ales, coltarul modern pentru living VIP amplifica intr-un mod original confortul incaperii in care a fost ansamblat , este robust, elegant si plin de noblete, moale fin si placut la atingere graie materialelor din care a fost confectionat contarul fix Vip se adreseaza in special persoanelor cu un character puternic si care stiu ce vor de la viata.
Toate aceste aspecte se combina aproape perfect cu designul si materialele de calitate din care coltarul a fost confectionat. Si astfel a luat nastere luxosul coltar VIP.
Coltarul este un obiect de mobilier din clasa produselor de calitate de la WizMag si care are posibilitatea de a fi tapitat la exterior cu piele ecologica sau piele natuala din Italia, in diverse nuante si culori in functie de catalogul disponibil.
Persoanele care prefera sa-si mobileze casa cu un astfel de corp de mobilier trebuie sa mai stie ca pot comanda suplimentar atat tetierele aferente cat si perne decorative.
Pe langa toate acste elemente de finitorii, lux, confort si finite, coltarul VIP mai beneficiaza si de 2 ani garantie ca si celelalte produse de la WizMag.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate