COLTAR PENTRU LIVING KOLORADO Y 10 M

2190 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR PENTRU LIVING KOLORADO Y 10 M
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Realizat pe baza materialelor de calitate, stofa rezistenta si pielea ecologica, acest model de coltar pentru living marca Kolorado este rezultatul cert al muncii unor designeri de top.
Acestia au gandit un corp de mobilier care sa creeze un efect deosebit chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre clienti.
Acest model de coltar are un design modern cu forme din cele mai interesante si pentru care designerii au folorit cele mai bune materiale necesare pentru construirea unui astfel de coltar pentru living.
Tocmai de aceea nu trebuie sa nu ne mire de ce acest produs din lemn, stofa si piele ecologica de calitate este unul destul de solicitst in ultima perioada.
Coltarul este si extensibil, ceea ce ne face sa credem ca poate fi util pe tot parcursul zilei, iar cand vine vorba despre relaxare pentru o perioada mai lunga de timp, atunci coltarul raspunde pozitiv din toate punctele de vedere.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate