CANAPEA EXTENSIBILA SHIN SANO NATURAL MIX

1986 RON

(Pretul contine TVA)

De la SOMPRODUCT - Baia Mare

CANAPEA EXTENSIBILA SHIN SANO NATURAL MIX
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapeaua extensibila Shin Sano este unul dintre modele de exceptie oferite de stilul scandinav, modern si functional, inspirat din cultura japoneza si adaptat nevoilor tale. Folosita ca o canapea, iti ofera confortul dorit pentru pozitia sezut datorita futonului cu interior din spuma, transformandu-se dintr-o miscare intr-un pat dublu.

Canapeaua ShinSano este creata in asa fel incat sa o poti muta cu lejeritate in incapere.

Colectia: Modern.

Detalii tehnice
Cadrul este din lemn de pin, poliester, bumbac, umplutura din spuma.

Pinul este un lemn de esenta moale, care creste in mai multe variante in multe parti ale lumii. Aspectul rustic al pinul ofera multa caldura si individualitate pieselor de mobilier. Lemnul de pin are o culoare deschisa si este un foarte bun aderent pentru vopseluri. Este ideal pentru mobilierul din camera copiilor, pentru sufragerii si oriunde ai nevoie de piese de mobilier simple, dar cu personalitate. Datorita striatiilor si pigmentilor verzi, piesele de mobilier realizate din pin sunt unice.

Dimensiuni canapea: 100 x 140 x H70 cm
Dimensiuni ca pat: 200 x 140 x H15 cm
Dimensiuni saltea: 200 x 140 x H15 cm
Dimensiuni perne: 50 x 55 cm

Contacte - SOMPRODUCT:

Telefon mobil: 0723039004

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate