FOTOLIU ONIX PIELE 7

1185 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
FOTOLIU ONIX PIELE 7
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fotoliu ONIXFotoliul Onix este alegerea ideala pentru un plus de confort si bun gust in livingul tau.Produsul materializeaza confortul intr-un design contemporan si elegant.Dimensiuni de gabarit:L 116 x A 102 x H 100 cm.Produsul este realizat in constructie nedemontabila, din cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, feltru, carton mucava, poliuretan, vata tapitex, adeziv, vata minet, corovin, panza colorata, fibra siliconizata, fulgi de poliuretan.Fotolilu Onix este tapitata cu piele naturala, intr-o culoare echilibrata ce permite amplasarea produsului, atat intr-o camera plina de culoare cat si intr-una monocroma.Observatii:* Produsul este disponibil la pretul promotional de 1185 lei/buc exclusiv in magazinele Elvila din Bucuresti si Ploiesti.* Pentru detalii cu privire la culoarea materialului de acoperire va rugam sa va prezentati in magazinele Elvila, in care sunt semnalate promotiile.* Stocul este limitat!Tip material tapiterie: Piele naturala grupa 7(Anglia).Culoare tapiterie: castanie.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate