CANAPELE PIELE NATURALA EMBRACE

4370 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

CANAPELE PIELE NATURALA EMBRACE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Da, este un produs care pune pe primul loc confortul tau. Este modern, elegant si poate fi asezat atat in living sau birou cat si intr-o camera de relaxare unde sa vezi filmele tale preferate.Bratul functional, cel care desparte sezuturile canapelei, este ascuns in spatarul acesteia iar zonele de recliner pot fi accesate mecanic sau electric prin apasarea unui buton. Si daca te-ai gasit vreodata in situatia in care te-ai asezat confortabil pe canapea, ti-ai fi dorit sa-ti verifici pagina de facebook dar telefonul era la incarcat intr-o alata parte a camerei, trebuie sa-ti spunem ca sistemul electric de accesare a reclinerului include acum si un spatiu destinat incarcarii telefonului creat special pentru cablul USB.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate