USI GLISANTE NEDIVIZATE OS,MS-2 PAL-2, OGLINDA ARGINTIE,4000X2500 MM, OFERTA

1695 RON

(Pretul contine TVA)

De la PROTEGE PAROL - Timisoara

USI GLISANTE NEDIVIZATE OS,MS-2 PAL-2, OGLINDA ARGINTIE,4000X2500 MM, OFERTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Usile culisante destinate inchiderii mobilierului (cum ar fi dulapuri, dressinguri, mobilier bucatarie etc.), cat si separarii spatiilor si inchiderilor speciale (cum sunt nisele), produse marca Komandor, au sisteme de culisare inferioara si ghidare superioara.
Limitarile dimensiunilor usilor sunt date de greutatea materialelor care compun usile si calitatea sistemelor de culisare.
Daca usa depaseste greutatea de 40 kg se recomanda utilizarea unui sistem de compensare a deformatiilor sau a unor profile verticale si orizontale care sa incadreze usa si sa compenseze deformarea usi sub efectul greutatii proprii.
Rama formata din profilele verticale si orizontale are avantajul ca permite impartirea foii de usa in mai multe fasii care pot fi umplute cu diferite materiale (pal, sticla, plexiglass, oglinda etc.), permitand astfel un design deosebit.
Avantajul usilor incadrate in profile metalice sau de aluminiu consta in faptul ca se elimina deformatiile provocate de greutatea proprie a materialelor din compazitia usilor si permite realizarea de usi culisante cu ghidare superioara de inaltimi pana la 2700 mm si reglaj pe verticala de 2 cm.
Usile culisante se executa la comanda si tin cont de dimensiunile spatiului, optiunile dumneavoastra privind tipul de materiale si profile, precum si finisajele acestora.
Atentie:
Oferta este valabila numai pentru usile nedivizate, profil otel standard Komandor de culoare MS.
Pentru compozitii care contin alte finisaje de sticla si pal pretul este diferit si va recomandam sa ne contactati pentru detalii.
Pentru alte detalii accesati www.protege.ro sau www.eshop.protege.ro.
Compozitie:
*Profil vertical Komandor
*Profil orizontal Komandor
*Traversa imbinare Komandor
*Garnitura compensatoare Komandor
*Role ghidaj Komandor
*Role glisare Komandor
*Sina superioara si inferioara Komandor
*Stoper Komandor
*Oglinda argintie cu folie de protectie
*Pal Wenge Congo.

Dimensiuni - 4000x2500 mm cm

Contacte - PROTEGE PAROL:

Telefon fix: 0256226942

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate