REZERVOARE

8500 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la SC AMG FACTORY - Deva

REZERVOARE APA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Rezervoarele din fibra de sticla prezinta numeroase avantaje cum ar fi:
- sunt foarte accesibile din punct de vedere constructiv
- sunt mai economice
- sunt usoare, ceea ce permite ca operatiunile de manipulare, transport si montaj sa se desfasoare in conditii optime foarte bune si in timp foarte scurt
- au durata de viata mult mai mare
- nu necesita intretinere ulterioara(vopsire, retusare, modificare).
Rezervoarele produse de societatea noastra au forme cilindrice sau in cazuri speciale la cerere pot avea alte forme. Gama de volume standard este intre 0.05-20 mc. Rezervoarele sunt dotate cu o gura de vizitare si doua flanse. De regula, rezervoarele produse de societatea noastra se executa personalizat, in functie de aplicatie si exigentele clientului, acest lucru constituind de fapt avantajul de a accesa societatea noastra, ca producator.
Toate sistemele de racord sunt prinse de rezervor, iar accesul in interior, pentru a facilita spalarea sau curatirea, daca este cazul, se efectueaza prin gura de vizitare.
1.2 Domenii de utilizare:
Pentru industria alimentara isi gasesc aplicatii in captarea si/sau stocarea apei potabile(pentru implanturi mari de alimentare cu apa a zonelor defavorizate, nevoi casnice), rezervoare pentru depozitat apa necesara pentru irigari, rezervoare pentru stocat ulei, lapte, etc.
In industria chimica aplicatiile sunt foarte diverse, de la depozitari materii prime si materiale, solutii puternic acide sau corozive, pina la folosirea lor ca si parti componente ale implanturilor specifice industriei chimice(scrubere pentru fum, pentru gaze, etc).
In zona cu aplicatie industriala, acestea pot fi utilizate pentru depozitare: deseuri arse(ex.uleiuri, hidrocarburi), fertilizatori, ierbicide, combustibili petrolieri, colectare ape pluviale, depozitare rezerva apa de incendiu sau pur si simplu sunt folosite ca si bazine vidanjabile pentru deseuri menajere(acolo unde nu exista canalizare).

Dimensiuni - 3.00*6.00 m

Garantie - 15 ani

Contacte - SC AMG FACTORY:

Telefon fix: 0372705818

Telefon mobil: 0736498693

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate