STATIE DE EPURARE EKOPROGRES EC6

2820 EUR

(Pretul contine TVA)

De la SC TOMECO SRL - Iasi

STATIE DE EPURARE EKOPROGRES EC6
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Va construiti o casa si vreti sa scapati de neajunsurile unei fose septice? Renuntati la vidanjarile repetate necesare in cazul unei fose!
Alegeti solutia fara cheltuieli de vidanjare, fara miros, fara bioactivatori, fara camine suplimentare, fara timp pierdut!
Alegeti pentru canalizare solutia statiei de epurare.
Optati pentru tratarea biologica a apei menajere.
Īn loc de rezervor de colectare sau de fosa septica, investiti acum intr-o unitate gata de functionare, preasamblata si echipata cu elemente anexa.
Cumparati acum o statie de epurare biologica cu secvente asistate de microprocesor, efectul obtinut fiind o epurare maxima cu un consum energetic minim.

Detalii de functionare a statiei EC6
Sistemul de epurare a apelor uzate cu statie Ekoprogres Slovacia EC6 functioneaza prin epurarea mecanica si biologica cu namol activ. Statia de epurare este alcatuita dintr-un bazin - reactor compact modulat.
Bazinul este din polipropilena cu capacitatea de epurare de 0,9 metri cubi/zi (pentru 2-6 persoane).
Bazinul-reactor este divizat in trei compartimente independente din punct de vedere hidraulic si utilizeaza o preepurare gravitationala (grasimi pe sus si sedimente grele pe jos), zona de aerare cu namolul activ si decantorul secundar si zona de filtrare.

Zona primara - pretratare mecanica - spatiul primar de stocare cu recircularea sistemului inclusa si, optional (contra cost) dispozitiv pentru deshidratarea namolului in exces.
Zona de activare - tratare biologica cu sistemul de aerisire prin bule de aer foarte dense, o pompa de evacuare a apei cu ajutorul aerului comprimat (inclusa) pentru a pompa afara apa epurata si inca o astfel de pompa pentru a repompa namolul in zona primara.
intreaga statie este ingropata in pamint si bine astupata.
Singurele parti accesibile sunt prelungitorul drept, orificiul de admisie catre zona primara si punctul de esantionare.

Garantie - 15 ani

Contacte - SC TOMECO SRL:

Telefon fix: 0332418006

Telefon mobil: 0752064804

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate