MULTI-LINE LASER LA 180 L - PLANURI VERTICALE

4593,40 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC PENTAGON SRL - Galati

MULTI-LINE LASER LA 180 L - PLANURI VERTICALE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

LA 180 L multi-line cu laser: asezarea peretilor se face - mai rapid si mai precis decât oricând inainte  / 4 functii / linie vizibila 20 m / Domeniu cu receptor pâna la 100 m / diode laser rosu.

• auto-nivelare cu motoras - laser linie. Profile drepte, unghiuri de 90 grade automat - cu ajustarea fina motorizata in combinatie cu REC 410 receptor linie RF. Mai repede, mai precis, mai simplu.

• Cele trei linii laser verticale ale LA 180 L pot fi utilizate pentru a alinia axa si aseza spatii in unghi drept, in acelasi timp. ;

• LA 180 L Laserul multi-line STABILA poate fi utilizat si in aer liber - pentru cresterea eficientei si reducerea costurilor. Pentru utilizarea in lucrari de zidarie, constructii din beton armat  si rama din lemn. Un partener esential pentru autoritatile de supraveghere si control a santierului.

• Pentru toate lucrarile de aspect si transferuri inaltime de interior: cresterea productivitatii pentru pereti despartitori, constructii metalice, lucrari de instalare si similare.

• Forma functionala a carcasei permite laserului sa fie usor pozitionat pe perete sau intr-un colt. Perfect pentru trasarea zonelor cu gresie.

Componenta: LA 180 LDate tehnice
LA 180 L multi-line laserLaser clasa
2
 Putere iesire
‹ 1 mW
Ochelari laserLungime unda laser
635 nm
2 tinte planeDomeniul autonivelare orizontal
aprox. ± 5°
Carcasa din plastic rezistentaPrecizie nivelare
± 0.07 mm/m
 Rectilinitate linie
± 0.1 mm/m
 Linie laser vizibila pana la
20 m*
 Distanta lucru cu receptorr** 
pana la 100 m
 Baterii incluse
4 x D 1.5 V
 Durata viata baterii
aprox. 20 h
Art. No. 18044/7* Interior in conditii normale.
** In cazul in care linia creeata este aproximativ perpendicular, sau usor inclinat fata de axa nivelei laser, distanta de lucru cu receptor este pana la 100 m sau 40 m daca unghiul dintre instrument si receptor este mai mare de 45°.

Forma Carcasei sale permite laserului sa fie usor de pozitionat in colturi. Unghiul drept este rotit pe punctul de referinta perpendicular. Nici o eroare de masurare nu este permisa cauzata de deplasarea punctului de referinta, atunci când se face alinierea laserului.

Receptorul REC 410 Line RF : permite ca unghiuri drepte sa fie stabilite, la simpla atingerea unui buton. Complet automat. Doar 1 lucrator este necesar.

Accesorii disponibile optional: set acumulatori:

 

 

Pagina produs in www.stabila.ro

Contacte - SC PENTAGON SRL:

Telefon fix: 0236412088

Telefon mobil: 0743108708

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate