PERIE ELECTRICA PENTRU SUPRAFETE GLORIA MULTIBRUSH SPEEDCONTROL

849,01 RON

(Pretul contine TVA)

De la CLEANEXPERT SHOP Teius - Teius

PERIE ELECTRICA PENTRU SUPRAFETE GLORIA MULTIBRUSH SPEEDCONTROL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Peria multifunctionala GLORIA Multibrush Speedcontrol este ajutorul confortabil in curatarea si tratarea diferitelor suprafete de piatra sau lemn, putand fi folosita in acelasi timp si pentru curatarea rosturilor si a marginilor. Ansamblul cuprinde o unitate la care pot fi asamblate accesoriile individuale. Ele sunt schimbate la atingerea unui buton, fara sa fie necesare alte unelte.
Controlul integrat al vitezei de pe manerul periei asigura versatilitatea. Asadar, murdaria poate fi indepartate cu putere de pe suprafetele de piatra sau rosturi iar uleiul de ingrijire poate fi usor impregnat in podelele de lemn de pe terase de catre acelasi dispozitiv.
Lichienii sau muschii inradacinati, asezati in golurile de terase sau pe caile de acces din jurul casei se pot indeparta acum cu usurinta. Arii de aplicabilitate:
- curatarea pietrei
- curatarea lemnului
- curatarea rosturilor
- taierea pe muchii (decuparea marginilor)- Caracteristici tehnice: - perie multifunctionala pentru suprafete, actionata electric
- motor 230 V, putere 500W
- greutate 3,7 kg
- lungime 115- 135 cm
- perie tip rola pentru piatra SOFT (inclusa in pachetul de baza)
- perie de sarma imbracata in alama pentru curatatea rosturilor / articulatilor de exterior (inclusa in pachetul de baza)
- control integrat al vitezei (cu peria pentru rosturi 650-1600 rpm, cu peria tip rola 450-1070 rpm)
- roata de ghidare și linia pentru directionarea precisă a dispozitivului
- design asimetric pentru a se putea utiliza aproape de margini
- coada din aluminiu, telescopica, ajustabila pe inaltime
- maner ergonomic cu prindere moale
- un al doileamaner ergonomic
- accesorii interschimbabile fara intervenitia altor unelte
- certificat TÜV si GS
Accesorii suplimentare pentru peria multifunctionala GLORIA Multibrush Speedcontrol: GLORIA Multibrush Wood- Rezerva perie electrica pentru lemn GLORIA Multibrush Soft -Rezerva perie electrica SOFT pentru suprafetele de piatra GLORIA Multibrush Medium- Rezerva perie electrica MEDIUM pentru suprafetele de piatra GLORIA Multibrush Pro- Rezerva perie electrica, Cilindrul de sârmă din oțel, acoperită cu alamă pentru suprafete de piatra GLORIA Joint brush- Rezerva perie electrica din otel acoperita cu alama GLORIA MB CUT & BRUSH-Taietorul 2-in-1

Contacte - CLEANEXPERT SHOP Teius:

Telefon mobil: 0725040705

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate