PACIFIC-BLATURI DE BAR SI PLACARI

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la PACIFIC Adfi-serv com srl - Bacau

PACIFIC-BLATURI DE BAR SI PLACARI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

TERASA CLUB "IGUAZU" - ARENA MALL BACAU
Treptat, datorita dezvoltarii spiritual-conceptionale, natura umana a cerut mereu ca noul sa ii fie prezent in creatie si in concepte; astfel, incercarea de a gasi elemente si cadre unice a dus la imprumutarea definitiei de "exotism" ca fiind ruptura de traditionalism si o asa numita modificare a stilului clasic deja consacrat. Exotismul se propaga de la atitudine personala pana la forme arhitecturale si dimensiuni creative unice.
Restaurantul "Iguazu" se defineste ca fiind un reper de exotism, spiritualitate si personalitate. Acest spatiu ofera un excelent ambient relaxant rpin intermediul designului dorit. Pentru a oferi acel aspect de element diferit si unic, aspect neinrudit cu stilurile traditionale, a fost necesara utilizarea materialelor neconventionale si moderne.
Astfel blatul intervine formalo-structuralo-estetic asupra formelor de design prezente in structura restaurantului.
Blatul de culoare alba este dispus dupa forma barului, avand o lungime de peste 11 metri, forma ce nu putea fi copiata de alte materiale utilizate in amenajari. Materialul se comporta ca un liant intre soliditatea proprie si gratia formei pe care blatul este dispus. In acest proiect placarea peretelui cu Natural Acrylic Stone reia nuanta de alb pentru a realiza unicitate si diferentiere de obisnuit. Monotonul nu intra in ambientul creat de materialul nostru, deoarece acesta este prezent in zone vizuale cheie. Lungimea si forma blatului incearca sa imite momentul in care plaja intalneste apa calma a marii, rezultand un semicerc ce inspira catre calm si retand imaginatiei o oaza de liniste si impacare a interiorului uman cu natura. Prin constructia in sine a blatului se ofera rigiditate si durabilitate datorita modalitatii de prindere cu barul.
Rezultatul acestei creatii este imbinarea dintre farmecul unui loc exotic si senzual si cadrul unui ambient urban, ambient prea mult utilizat din punct de vedere al arhitecturii exterioare monotone.

Dimensiuni - 11 ml

Garantie - 10

Contacte - PACIFIC Adfi-serv com srl :

Telefon fix: 0234581345

Telefon mobil: 0722202178

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate