SCAUN BETA P

387 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC NETCLIENT SRL - Bucuresti

SCAUN BETA P
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Descriere Date tehnice
Va face placere ca la serviciu sa regasiti putin din atmosfera calda de acasa si v-ati dori ca fiecare element din mobilierul incaperii sa va inspire in munca pe care o desfasurati.
Scaunele Beta raspund perfect acestui deziderat. Disponibile in culori vii, cu un design prietenos, dat de formele rotunjite care se regasesc in spatar si manere, precum si de cusaturile care se ramifica sub forma razelor de soare, scaunele Beta sunt potrivite incaperilor moderne, cu elemente de mobilier si decoruri care valorifica petele de culoare.
Scaunele Beta sunt disponibile in trei variante: President, Office si Vizitator.
Scaunele President au spatar inalt, picioare mobile din lemn, cromate sau din plastic negru si brate din lemn stratificat, cele Office sunt similare acestora, insa au spatar de dimensiune medie, in timp ce scaunele Vizitator au picioare fixe din metal cromat sau negru.
Pretul este valabil pentru tapiteria: stofa sau piele ecologica. Daca doriti tapiterie din piele naturala pretul este 524,00 lei cu TVA inclus. Aceste preturi sunt valabile pentru varianta cu cadrul negru. Daca doriti cadrul din lemn sau cromat va rugam sa ne solicitati preturile corespunzatoare.
Diverse culori, va rog sa ne contactati pentru a va transmite catalogul cu paleta de culori.

Dimensiuni - 113-125x60.5 cm

Garantie - 12 luni

Contacte - SC NETCLIENT SRL:

Telefon fix: 0311079221

Telefon mobil: 0723172889

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate