Dezinfectanti medicali - Site-ul dezinfectanti-medicali.ro va ofera produse eficiente, mai exact dezin" />

DEZINFECTANTI MEDICALI

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la DEZINFECTANTI SUPRAFETE - Bragadiru

DEZINFECTANTI MEDICALI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dezinfectanti medicali - Site-ul dezinfectanti-medicali.ro va ofera produse eficiente, mai exact dezinfectanti medicali care sunt avizati de Ministerul Sanatatii, iar produsele oferite spre comercializare din gama Klintensiv sunt cea mai buna alegere.


 

Dezinfectanti medicali  pentru o gama variata de utilizari


 

Fiecare dintre produsele comercializate pe site-ul nostru au proprietati si caracteristici extrem de eficiente atunci cand se utilizeaza conform cu recomandarile producatorului.


Pentru a avea toate aceste produse trebuie doar sa luati legatura cu noi, si un specialist din echipa va va oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a putea sa ajungeti in posesia lor.


 

Dezinfectanti medicali a€“ pentru igienizarea incaperilor contra bacteriilor


 

Toate produsele oferite actioneaza cu un grad maxim de ecficienta in absolut toate directiile si igienizeaza la cel mai inalt nivel toate tipurile de suprafete, eliminand in mod eficient virusurile si bacteriile.


Inca de cand au fost lansate toate aceste produse pe piata, ele au castigat o popularitate foarte mare si noi am reusit sa oferim aceste produse intr-un numar considerabil de unitati medicale existente in Romania.


 

Dezinfectanti medicali a€“ calitate garantata


 

In momentul in care sunt alese produsele noastre din gama Klintensiv si nu numai, alegeti calitatea la cel mai inalt nivel si grad de exigenta. Fiecare persoana care le utilizeaza se poate asigura ca absolut toate suprafetele au fost exemplar curatate.


Tinand cont de faptul ca toate produsele noastre au avizul Ministerului Sanatatii puteti fi siguri ca ele nu au efecte secundate si nu implica riscuri.


 

Dezinfectanti medicali a€“ cui se adreseaza aceste produse


 

Toate produsele din categoria dezinfectanti medicali au fost produse in primul rand pentru domeniul sanitar si veterinar insa se pot folosi foarte bine si in domeniul alimentatiei sau chiar de catre persoanele fizice in propria locuinta. Niciodata nu strica un plus de grija fata de propria sanatate sau fata de sanatatea celor din jur.


 

Dezinfectanti medicali a€“ cele mai bune produse


 

Cele mai bune produse sunt cele apartinand gamei Klintensive. De exemplu, Klintensive dezinfectant pentru instrumenar la 1 l este o solutie realizata special pentru dezinfectarea instrumentelor utilizate in cabinetele medicale, in saloanele de infrumusetare, in frizerii sau in saloanele de manichiura.


Printre avantajele acestor dezinfectanti medicali se numara eficienta foarte buna, usurinta de aplicare si de diluare, lipsa efectelor secundare cauzate de obicei de substantele chimice de curatare si posibilitatea de a elimina inclusiv virusurile si microorganismele rezistente.


 

Dezinfectanti medicali a€“ recomandari de utilizare


 

In functie de tipul de produs pe care l-ati cumparat de la noi si de scopul in care a fost produs, fiecare dezinfectant de la Klintensiv vine insotit de recomandarile producatorului in ceea ce priveste modul de utilizare. Aceste recomandari vizeaza inclusiv gradul de diluare si procentele in care se va face diluarea solutiei, timpul de actionare, necesitatea de a clati sau nu, etc.


Alegand produsele din categoria dezinfectanti medicali de pe site-ul nostru veti beneficia de cel mai inalt grad de protectie si asta pentru simplul motiv ca aveti toti pasii pe care trebuie sa ii urmati. Produsele comercializate de noi nu ataca pielea si nu ii afecteaza structura acesteia deci le puteti folosi cu incredere.

Contacte - DEZINFECTANTI SUPRAFETE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate