DEZINFECTANTI SUPRAFETE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la DEZINFECTANTI MEDICALI - Bragadiru

DEZINFECTANTI SUPRAFETE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dezinfectanti de suprafete - Dezinfectia care utilizeaza mijloace chimice sau substante biocide este procesul care are rolul de a elimina organismele microbiene aproape in totalitate. In acest scop, se recomanda utilizarea celor mai buni dezinfectanti de suprafete.


 

Dezinfectant suprafete bucatarie a€“ de ce e important sa fie dezinfectata casa?


 

Bucataria este locul in care se prepara mancarea si acest proces trebuie sa aiba loc in conditii maxime de siguranta, departe de orice contaminant. In primul rand se recomanda dezinfectia pentru orice obiect care a intrat in contact cu un bolnav utilizand dezinfectanti de suprafete.


Chiar si atunci cand in casa nu se afla o persoana bolnava este indicat ca suprafetele din bucatarie sa fie dezinfectate cu produse profesionale.



De asemenea, bucataria unui spital trebuie sa fie tot timpul dezinfectata si pentru asta se recomanda tot dezinfectanti de suprafete. Personalul de aici tranziteaza tot spitalul de unde poate aduce in bucatarie un numar considerabil de microorganisme si alti agenti patogeni. Acestia nu trebuie sa ajunga in niciun caz in mancare pentru a se evita imbolnavirea grava.


 

 

Dezinfectant suprafete stomatologice a€“ care sunt cei mai buni dezinfectanti de suprafete?


 

Pentru suprafetele stomatologice se utilizeaza toate produsele din categoria dezinfectanti suprafete medicale. Compania Klintensiv produce cel mai bun dezinfectant de suprafete pe care il puteti cumpara din magazinul nostru online la cel mai bun pret si veti beneficia de o protectie completa.



In cabinetul stomatologic intra un numar foarte mare de persoane care vin de afara, si, chiar daca cei mai multi stomatologi incearca solutii cum ar fi halatele si botosii speciali pentru a proteja suprafetele aceasta solutie nu este suficienta si nici practica.


Acest lucru implicand costuri mai mari decat achizitionarea unor dezinfectanti de suprafete avizati de Ministerul Sanatatii cum sunt cei de pe site-ul nostru. Utilizand dezinfectanti de suprafete se va face cu siguranta o mare economie si toti pacientii isi vor mentine starea de sanatate.


 

Klintensiv dezinfectant de suprafete a€“ avantaje


 

Produsele Klintensiv dezinfectant medical suprafete au o serie de beneficii importante pe care le ofera tuturor utilizatorilor.




  • Au actiune antimicrobiana contra bacteriilor, virusurilor si fungilor;

  • Nu sunt corozivi;

  • Prezinta o foarte buna stabilitate in conditii de temperatura normale;

  • Au o buna solubilitate in apa;

  • Prezinta eficienta pentru prezenta substantelor organice;

  • Formeaza pelicule care conserva inclusiv activitatea antibacteriana;

  • Sunt dezinfectanti de suprafete potriviti pentru toate suprafetele delicate sau opacizate care sunt sensibile la atacul produs de solutiile chimice pe baza de alcool;

  • Se poate opta inclusiv pentru Klintensiv spray dezinfectant suprafete acesta fiind un produs care trebuie doar pulverizat pe suprafata si va actiona conform specificatiilor de pe ambalaj.


 

Dezinfectanti de suprafete a€“ cui se adreseaza?


 

Toti acesti dezinfectanti profesionali sunt atat pentru departamentele de medicina umana si cabinetele veterinare cat si pentru utilizarea acasa. Fiecare persoana va trebui sa respecte intocmai instructiunile de utilizare pentru ca solutiile sa aiba efect.


Sunt de ajutor si in cazul zonele utilizate pentru productie, transport sau depozitare a produselor din alimentatia umana sau de uz veterinar. Este important ca suprafetele sa fie clatite atunci cand se utilizeaza dezinfectanti de suprafete pentru ca acestea sa nu intre in contact cu hrana pentru animale sau pentru oameni.



Ne puteti gasi pe internet efectuand urmatoarele cautari: a€śdezinfectant suprafete bucatariea€ťÂ sau a€śdezinfectant suprafete stomatologiea€ť, dar si a€śdezinfectant suprafete medicalea€ť.


La acestea se adauga a€śdezinfectant de suprafetea€ťÂ ori a€śdezinfectant suprafete preta€ť. O cautare directa puteti face dupa a€śklintensiv dezinfectant suprafetea€ť.


Alte cautari relevante sunt a€śdezinfectanti de suprafetea€ťÂ alaturi de a€śdezinfectant medical suprafetea€ťÂ sau a€śdezinfectant rapid suprafetea€ťÂ si spray dezinfectant suprafete.


Contacte - DEZINFECTANTI MEDICALI:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate