REALIZARE SISTEM IRIGATII

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la S.C. ROM-AIDA IMPEX S.R.L. - Constanta

REALIZARE SISTEM IRIGATII
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

In conditiile unor schimbari climatice din ce in ce mai evidente pe tot cuprinsul tarii, spatiile verzi devin un element deosebit de important in cadrul comunitatilor. In acest sens la nivel European se acorda in ultima vreme o atentie marita precum si fonduri importante dezvoltarii zonelor verzi in perimetrele urbane care pot imbunatati climatul, confortul si sanatatea comunitatii
http://www.rom-aida.ro

Este deja constientizat la cele mai inalte nivele ca investitiile si proiectele realizate astazi, vor contribui pozitiv la mediul si ambianta in care vor creste si se vor dezvolta generatiile viitoare.

Proiectele de infiintare sau amenajare a spatiilor verzi urbane sunt deja prinse in programe finantate la nivel European, iar standardul si exigentele de realizare a acestora cresc de la an la an.

In afara de plantarea propriuzisa de material vegetal, este absolut necesar sa fie asigurate si conditiile prin care amenajarea respectiva va supravietui in timp si va avea toate dotarile necesare de utilitate pubilica de care toti membrii comunitatii vor beneficia, iar costurile ulterioare de intretinere vor corespunde posibilitatilor comunitatii.

Folosind echipamentele marcii Rain Bird, lider mondial in domeniu si promotor al campaniilor de "Utilizare Eficienta a Apei" in Europa si Statele Unite - firma noastra realizeaza proiectarea, contractarea, executia si intretinerea instalatiilor de irigat automatizate. De asemenea putem furniza solutii si proiecte complete pentru instalatiile aferente de alimentare cu apa, filtrare, pompare sau instalatii de irigat mobile cu diverse aplicatii.

Garantie - 2 ani

Contacte - S.C. ROM-AIDA IMPEX S.R.L.:

Telefon mobil: 0724627420

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate