MOZAIC TRAVERTIN CLASSIC BAMBOO 1.5 X 7.5 CM

551,25 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOZAIC TRAVERTIN CLASSIC BAMBOO 1.5 X 7.5 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mozaicurile din piatra naturala au, in general, doua avantaje importante: sunt rezistente si se monteaza usor. Mozaicul din travertin Classic Bamboo este un caz tipic. In plus, aceasta piatra naturala decorativa are un aspect special: de perete facut ca din bete de bambus. Datorita designului sau este adesea folosit in amenajarile interioare pentru a conferi eleganta si prestanta bailor, bucatariilor, camerelor de zi, holurilor, birourilor etc. La exterior, mozaicul din travertin Classic Bamboo se poate utiliza la placari (partiale sau totale) de garduri, socluri, chenare decorative, stalpi etc. Indiferent de tipul de proprietate, privata sau publica, acest mozaic din piatra naturala decorativa aduce un aer rafinat si linistitor in orice spatiu amenajat.

Mozaicul din travertin Classic Bamboo este unul dintre cele mai speciale produse din gama noastra! Este usor de montat in orice spatiu si in orice loc din casa, datorita flexibilitatii mare e care o are. Finisajul acestui model face din acest mozaic sa fie unul foarte usor de intretinut, fiind ales frecvent si pentru placarile exterioare. Culoarea mozaicului din travertin Classic Bamboo este ideala pentru obtinerea unui efect maxim de rafinament si eleganta. Putem personaliza orice ambient cu acest tip de piatra ornamentala. Poate fi folosit pentru placarea unui perete intreg, insa si montarea doar intr-o zona a peretelui, este destinata sa creeze un efect spectaculos. Comanda acum Mozaicul din Travertin Classic Bamboo la un pret foarte bun si finalizeaza design-ul visat.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate