MICROVERLAY MICROCIMENT

27 EUR

(Pretul contine TVA)

De la BETON DECO ART - Bucuresti

MICROVERLAY MICROCIMENT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Microciment Microverlay noul trend in decoratiuni si amenajari. Este o solutie universala, deoarece microcimentul se poate aplica in straturi mici (2-3 mm) pe orice suprafata solida, verticala sau orizontala, atat in interior cat si exterior, pe pardoseala, perete, tavan, terasa, gresie, faianta, piscina, platou de dus, chiuveta, mobilier, sticla etc.

Este perfect pentru crearea unui design unic, deoarece este durabil, rezistent la umiditate, la uzura, fara rosturi, igienic si usor de curatat. Microverlay este o mare alternativa pentru faianta si gresie, deoarece este rezistent la apa, fara rosturi, nu poate fi afectat de mucegai si este simplu de curatat.

Microcimentul este solutia perfecta pentru renovarea unei bai, deoarece nu necesita demontare, se aplica direct peste gresie si faianta si astfel nu creeaza praf de construcție.

Concepe spatiul pe gustul tau cu Microciment Microverlaycare este foarte apreciat, deoarece are o gama larga de culori, va permite sa creati un design unic si confortabil.

Cu Microciment Microverlay veti crea un spatiu plin de eleganta si rafinament.

0760972906
microverlay.ro

Garantie - 1 an

Contacte - BETON DECO ART:

Telefon mobil: 0760972906

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate