COVOR PVC ETEROGEN TARKETT PT TRAFIC INTENS PRISMA STEJAR GRI CARSTON 3

63,66 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
COVOR PVC ETEROGEN TARKETT PT TRAFIC INTENS PRISMA STEJAR GRI CARSTON 3
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Covorul PVC TARKETT PRISMA este o pardoseala din policlorura de vinil pentru interior care prezinta o paleta de 20 culori si ofera posibilitatea de a crea decoruri unice pentru spatiul in care este folosit.

Covorul PVC din colectia PRISMA este un covor eterogen, cu un strat de uzura de 0.7mm grosime,imbunatatit cu tratament ''TopClean'' pentru o curatare cat mai usoara  . Este ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens precum spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, dormitoare. Covorul PVC este antibacterian, fiind recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena: spitale, gradinite, scoli.

Caracteristici:

  • Este o solutie performanta pentru pardoseala de interior;
  • Ideal pentru spatiile cu trafic intens: strat de uzura 0.7mm grosime;
  • Ofera un aspect continuu si uniform pentru intreaga suprafata a pardoselii, intrucat imbinarile se realizeaza cu cordonul de sudura multicolor;
  • Este rezistent la zgarieturi si trafic; 


Cum se monteaza:

 Montarea covorului PVC se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem oferi contra-cost si montajul pentru covorul PVC.

 

Covorul PVC eterogen PRISMA este compus in grosime din mai multe straturi de - strat suport, strat de stabilizare din tesatura fibra de sticla, strat design iar la partea superioara pedonabila - stratul de uzura. Acesta este din PVC pur, transparent, dur ce confera rezistenta la trafic a covorului. Pentru trafic comercial grosimea stratului de uzura este de peste 0.60mm grosime si este prevazut cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru curatare usoara.

 

 Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate multiplu de 2 mp. 


Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate