LTP FLOORSHINE - DETERGENT UNIVERSAL PIATRA NATURALA

90,30 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

LTP FLOORSHINE - DETERGENT UNIVERSAL PIATRA NATURALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Produs de curatare pentru intretinere foarte eficienta pentru pardoseli din marmura, travertin, granit, piatra naturala, etc. Curata si protejeaza dintr-o singura aplicare. Restaureaza stralucirea placilor. Folosirea regulata ajuta, de asemenea, la cosolidarea protectiei pe suprafetele impermeabilizate cu LTP Gloss Ironwax, LTP Ironwax Satin si LTP Glaze Protector.

Mod de utilizare:
Intretinere saptamânala
Se dilueaza 1-2 capacele per litru de apa calda. Stergeti suprafetele cu solutie. Nu clatiti. Permiteti suprafetelor sa se usuce. Nu calcati pe podea in timpul uscarii produsului. Dupa utilizare, clatiti bine mopul cu apa. Nu aplicati pe suprafetele lustruite

Dupa mai multi ani, daca suprafetele prezinta acumulari si sunt dificil de curatat, indepartati acumularile utilizând produsul de indepartate LTP Grimex. Dupa curatare intensiva, orice suprafete impermeabilizate anterior ar trebui sa fie re-impermeabilizate.

NB. Utilizati in locul detergentului utilizat de zi cu zi. Nu amestecati cu niciun alt agent de curatare. Nu este adecvat pentru suprafete extrem de lustruite - pentru intretinerea corecta a acestui tip de suprafata utilizati LTP Waxwash sau LTP Stonewash.

Acoperire:
1 litru ar trebui sa fie suficient pentru a spala o podea medie de 20m ² de cca 40 de ori

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate